Forum » Pomoč in nasveti » Povezava satelitskega sprejemnika z računalom
Povezava satelitskega sprejemnika z računalom
rekrut ::
Pred kratkim sem kupil satelitski sprejemnik Lemon 040 CI Via. Preden bom veselo odpeketal v trgovino po dodatno opremo zanj me zanima nekaj stvari....Če kdo od vas pozna ta tip sprejemnika in se spozna na te zadeve, bi mu bil zelo hvaležen za pomoč. Zanima me namreč, ali je možno na ta sprejemnik priključiti PCMCIA in preko njega nadgraditi software in odkodirati programe? Če je zadeva možna, me zanima tudi, kakšno kartico sploh potrebujem, če želim izvajati take "manevre" in kakšen je postopek za nadgraditev in odklepanje? Nekaj ljudi mi je reklo, da jemljejo ključe z neta in jih nato prenašajo na kartico v receiverju - seveda mi taisti osebki niso znali povedati, kakšen je ta postopek prenosa na kartico (iz tega sklepam, da blefirajo, saj nobeden od njih nima odklenjenih kvalitetnih kanalov, kot npr. Premiere, Discovery Channel). Torej, če kdo ve, kako se tej stvari streže (in če je sploh izvedljiva), potem ga lepo prosim za nasvet!
Equinoxe ::
Jaz sicer nimam pojma o teh stvareh, zato pa ga imajo na kakem satelitskem forumu. Torej najdi.si, satelitski forum in to bo to.
Bogastvo ni to kar imaš, je to kar si!
jernejkobal ::
Tv oja limonca 040 VIA CI je opisana v reviji Telstar (oktober št.163). Not ti piše vse!!!
Drgač je njihova spletna stran
http://www.sibila.si/telstar/
kjer majo tud forum!
Priporočam ti da se na Telstar kar naročiš (490 $it na cifro + popust ). Je edino pametno če se hočeš s satelitsko kaj več ukvarjat.
LP
Drgač je njihova spletna stran
http://www.sibila.si/telstar/
kjer majo tud forum!
Priporočam ti da se na Telstar kar naročiš (490 $it na cifro + popust ). Je edino pametno če se hočeš s satelitsko kaj več ukvarjat.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | satelitski programi in sprejemniki (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15918 (14250) | BlackHole |
⊘ | TV Tuner In Odkoderanje Satelitskih Kanalov?Oddelek: Zvok in slika | 5112 (3184) | podtalje |
» | najmanjša satelitska antena?Oddelek: Zvok in slika | 4101 (3789) | CaqKa |
» | Povezava satelitskega sprejemnika z računalom?Oddelek: Zvok in slika | 1117 (1044) | Keyser Soze |
» | ktera sateliska antenaOddelek: Kaj kupiti | 4018 (3749) | blue96 |