Forum » Loža » Oplojevanje, referendum, ženski spol!
Oplojevanje, referendum, ženski spol!
lordgreg ::
Me čisto nič ne briga, če je ne to temo že bilo napisano oz. še bo.. Zaradi mene lahko moje sporočilo zaklenete (če ste neodvisni!). Moje mnenje je sledeče:
1. kako pri vragu lahko mi moški, na katere ne pade več kot 0% te težave, govorimo, ali SMO ZA ALI NISMO???
2. kako pri vragu lahko govorite o tem, da si ženska ne more najt drugega, če v tem sploh ni problem? -kreteni
3. kako lahko sploh kdorkoli govori o tem, in pametuje, in ne vem kaj, če sploh ni dovolj seznanjem s tem?
4. prosim tiste, mlajše od 18 let, naj na to temo ne odgovarjajo, ker želim to slišati od tistih, ki so PROTI in ki bodo argumentirali svoje odgovore!!!
Resnična hvala...
1. kako pri vragu lahko mi moški, na katere ne pade več kot 0% te težave, govorimo, ali SMO ZA ALI NISMO???
2. kako pri vragu lahko govorite o tem, da si ženska ne more najt drugega, če v tem sploh ni problem? -kreteni
3. kako lahko sploh kdorkoli govori o tem, in pametuje, in ne vem kaj, če sploh ni dovolj seznanjem s tem?
4. prosim tiste, mlajše od 18 let, naj na to temo ne odgovarjajo, ker želim to slišati od tistih, ki so PROTI in ki bodo argumentirali svoje odgovore!!!
Resnična hvala...
- zaklenil: luni ()
luni ::
5. zakaj nisi mogel tega napisat v obstojeco temo?
6. ali moras biti kaj posebnega?
6. ali moras biti kaj posebnega?
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Policija še vedno protipravno nadleguje spletne komentatorje, informacijski pooblaščeOddelek: Novice / Zasebnost | 17845 (14962) | Markoff |
⊘ | Se splača kupiti nov Call of duty Black ops???Oddelek: Igre | 995 (871) | ahac |
» | vb tutoriali, knjige, dobre strani...Oddelek: Programiranje | 1193 (1021) | lordgreg |
» | Klinično oplojevanje Da ali Ne?!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6804 (5745) | blue96 |
» | TRdovratna HLadilNa REBRAOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1262 (1101) | Loki |