Forum » Loža » razprava o vstopu v EU
razprava o vstopu v EU
jozko ::
Vabljeni na:
On-line razpravo o vstopu Slovenije v Evropsko unijo
Razprava na internetu bo potekala v okviru raziskave o izražanju in spreminjanju mnenja o vstopu Slovenije v EU, od srede 13.6. do sobote 16.6. 2001, vsak dan od 16.00 do 22.00 ure, na naslovu:
www.aktualne.razprave/eu
V razpravi boste imeli možnost predstaviti svoja mnenja in se soočiti z mnenji drugih o vstopu Slovenije v EU. K strokovnosti razpravljanja bodo pripomogli gosti, ki jih bomo povabili iz vrst tistih, ki se zavzemajo za vključitev Slovenije v EU (Vlada Republike Slovenije, Ožja pogajalska skupina za pristop RS k EU, Služba Vlade za evropske zadeve,…) in seveda tudi tistih, ki so o vključitvi Slovenije v EU skeptični oz. ji nasprotujejo (Skupina Neutro, Gibanje 23. December,…).
Sodelovanje v razpravi je že potrdil Igor Bavčar - minister za evropske zadeve
Razprava poteka v okviru raziskave o izražanju in spreminjanju mnenja o vstopu Slovenije v EU, ki jo kot študent sociologije na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani, pripravljam v okviru diplomske naloge, pod mentorstvom prof. dr. Slavka Splichala.
Veselim se razpravljanja z vami in se vam za sodelovanje zahvaljujem.
Lep pozdrav,
Jožko Križan
Fakulteta za družbene vede
Ljubljana
Slovenija
Jozko.krizan@email.si
GSM: 041 370 759
On-line razpravo o vstopu Slovenije v Evropsko unijo
Razprava na internetu bo potekala v okviru raziskave o izražanju in spreminjanju mnenja o vstopu Slovenije v EU, od srede 13.6. do sobote 16.6. 2001, vsak dan od 16.00 do 22.00 ure, na naslovu:
www.aktualne.razprave/eu
V razpravi boste imeli možnost predstaviti svoja mnenja in se soočiti z mnenji drugih o vstopu Slovenije v EU. K strokovnosti razpravljanja bodo pripomogli gosti, ki jih bomo povabili iz vrst tistih, ki se zavzemajo za vključitev Slovenije v EU (Vlada Republike Slovenije, Ožja pogajalska skupina za pristop RS k EU, Služba Vlade za evropske zadeve,…) in seveda tudi tistih, ki so o vključitvi Slovenije v EU skeptični oz. ji nasprotujejo (Skupina Neutro, Gibanje 23. December,…).
Sodelovanje v razpravi je že potrdil Igor Bavčar - minister za evropske zadeve
Razprava poteka v okviru raziskave o izražanju in spreminjanju mnenja o vstopu Slovenije v EU, ki jo kot študent sociologije na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani, pripravljam v okviru diplomske naloge, pod mentorstvom prof. dr. Slavka Splichala.
Veselim se razpravljanja z vami in se vam za sodelovanje zahvaljujem.
Lep pozdrav,
Jožko Križan
Fakulteta za družbene vede
Ljubljana
Slovenija
Jozko.krizan@email.si
GSM: 041 370 759
sinko999 ::
Hvala za obvestilo .
Mene pa zanima naslednje če bodo govorniki dali realne odgovore in ne spet kake politične puhlice kot jih ponavadi dajajo . Pa me zanima če bodo govorniki res odgovarjali ali pa bo odgovarjal kaki vladni uslužbenec .
LP
Mene pa zanima naslednje če bodo govorniki dali realne odgovore in ne spet kake politične puhlice kot jih ponavadi dajajo . Pa me zanima če bodo govorniki res odgovarjali ali pa bo odgovarjal kaki vladni uslužbenec .
LP
Ni? ni ve?no !
jozko ::
Igor Bavčar bo zagotovo odgovarjal osebno. Dogovarjam pa se še s člani pogajalske skupine, od katerih bo nekdo zagotovo odgovarjal.
gkovac ::
Ej Josko
se mi je kr zdel, da bos svojo temo oglaseval tut tuki... vsi informatiki pac to delamo
ce bom mel cas se bom udelezil ni panike, drugac pa velik srece pri diplomi
lp,Grega
se mi je kr zdel, da bos svojo temo oglaseval tut tuki... vsi informatiki pac to delamo
ce bom mel cas se bom udelezil ni panike, drugac pa velik srece pri diplomi
lp,Grega
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EU za mlade??!Oddelek: Loža | 1181 (966) | poweroff |
» | Močnik o slovenskem mainstream novinarstvuOddelek: Problemi človeštva | 2111 (1930) | poweroff |
» | Napad na ministra Bavčarja in pogajalce za vstop SLO V EUOddelek: Loža | 748 (633) | Thomas |
⊘ | Študentje - nova ovira Sloveniji na poti v EUOddelek: Loža | 2469 (2077) | luni |
» | SLO in vstop v Nato in EUOddelek: Loža | 1441 (1360) | AlchemY |