Forum » Pomoč in nasveti » ohranjevalnik zaslona
ohranjevalnik zaslona
bostjan44 ::
Težave imam z ohranjevalnikom zaslona.Če pustim računalnik npr.3 ali več ur pri miru mi slika ohranjevalnika zmrzne, sploh se ne premika več in nič ne morem narediti.Sistem se ne odziva na nobeno tipko , miško ali kaj drugega.Ne preostane mi nič drugega kot da resetiram-Kaj je narobej-prosim za nasvet
Hvala
Hvala
Matev ::
si poizkusil z kakšnim drugim ohranjevalnikom - čim bolj enostaven, tem boljše
in ali imaš kakšno opcijo za izklop diskov ali monitorja vključeno - dobro bi bilo, da bi se monitor po tako dolgem času izklopil
in ali imaš kakšno opcijo za izklop diskov ali monitorja vključeno - dobro bi bilo, da bi se monitor po tako dolgem času izklopil
bostjan44 ::
sem poizkusil imam čisto enostavne, glede monitorja pa ga jaz osebno ugasnem, samo zjutraj ko ga prižgem je slika ohranjevalnika pri miru in nič ne morem narediti.
Kako je pa z diskom pa ne vem ampak se mi zdi da se nič ne izklapljajo
Kako je pa z diskom pa ne vem ampak se mi zdi da se nič ne izklapljajo
Matev ::
v control panelu imaš opcijo power settings
in tam urediš glede ugašanja monitorja ali pa glede prehajanja računala v hibernacijo (pol-spanje)
in tam urediš glede ugašanja monitorja ali pa glede prehajanja računala v hibernacijo (pol-spanje)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se izklapljaOddelek: Pomoč in nasveti | 2746 (2276) | Duhec |
» | Slika zgine (narobna resolucija)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1666 (1264) | bisernik |
» | Kako ponagajati rac. "mojstru"? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7318 (3542) | grex |
» | Program za shutdown po n-minut neaktivnosti računalnikaOddelek: Programska oprema | 2075 (1571) | darkolord |
» | Zakaj računalnik zagori ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1770 (1354) | Auslander |