Forum » Šola » Ima kdo kak video o sestavi kruha?
Ima kdo kak video o sestavi kruha?
ddp ::
Mamo pri računalnišrvi da naredimo nekaj o kruhu in potem to predstavimo. !!!!!!
Pošljite na e-mail ddp@email.si
[Nezaželjena je pretirana uporaba velikih črk (capsing), nezaželjena je pretirana uporaba smajlijev, pa še oddelek si zgrešil - za šolske stvari imamo, prav presenetljivo, oddelek Šola. Pa mogoče bi se splačalo za tak ne ravno najbolj duhamorem projektič celo kaj na lastno pest ustvarit, ali pač? - moderator]
Pošljite na e-mail ddp@email.si
[Nezaželjena je pretirana uporaba velikih črk (capsing), nezaželjena je pretirana uporaba smajlijev, pa še oddelek si zgrešil - za šolske stvari imamo, prav presenetljivo, oddelek Šola. Pa mogoče bi se splačalo za tak ne ravno najbolj duhamorem projektič celo kaj na lastno pest ustvarit, ali pač? - moderator]
stanko
Tody ::
Kdo od vaših frendov (starci al pa kej) majo mogoče kak strojček za peko kruha :D pa pejt tisto posnet :D pomoje da če se potrudiš najdeš to tudi na netu :D
Matev ::
mogoče kak strojček za peko kruha
strojček? pa ti si en buhtl
pa še strojček za otroke delat majo ane
mleko pa na vrtu raste
TribesMan ::
Pri mojemu kolegu imajo doma strojček za peko kruha. Luštna reč, sam 25k je pa preveč... za ta denar dobiš ves krug ki ga pri nas pojemo v enem letu... pol moreš pa še pacat da speče tist... men ni bogvekaj... ampak vseeno kar dober kruh naredi... zelo užitno...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
in potem naj on stroj poslika in reče tu gredo sestavine not tam pa kruh vn
mislim da ni to namen naloge
voda + moka + sol + kvas in se zamesi ter pregnete in oblikuje v gmoto, ki se jo nato v pečici speče
mislim da ni to namen naloge
voda + moka + sol + kvas in se zamesi ter pregnete in oblikuje v gmoto, ki se jo nato v pečici speče
Tody ::
Vse pametni Matev... Od kdaj pa učijo pri računalništvu peko kruha ? Mislim da je naloga pač se zabavat z fotoaparatom, video kamero.... In ko bodo vsi njegovi sošolci snemal stare bake ko gnetejo tist kruh bo frajer v šolo prinesel slike, video posnetke izdelave kruha na "moderen" način in da to je bistvo te naloge, ne pa da se naučijo kruh pečt
uhm
sem spregledal da je to naloga za računalništvo
sem predpostavljal da ima nalogo iz gospodinjstva ali pa da hodi v kak razred osnovne in se pri pouku učijo kako kruh spečt pa da mora spis napisat
sem spregledal da je to naloga za računalništvo
sem predpostavljal da ima nalogo iz gospodinjstva ali pa da hodi v kak razred osnovne in se pri pouku učijo kako kruh spečt pa da mora spis napisat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aparat za peko kruha (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25916 (6144) | zuz3k |
» | Aparat za peko kruha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 40900 (36091) | fosil |
» | Pečem domač kruh preračunano stane 0,5 evra/kg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20155 (18080) | energetik |
» | Peka kruha... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10399 (8621) | Nejc Pintar |
» | "Stroj" za peko kruha dela težaveOddelek: Loža | 5668 (4930) | Zvedavec |