Forum » Kaj kupiti » DVD recorder
DVD recorder
vidkul ::
Živjo!
Kupujem DVD recorder in ne vem kaj naj kupim. Zhteve so da stane tam do 150k SIT, da ima trdi disk...
kaj priporočate?
Kupujem DVD recorder in ne vem kaj naj kupim. Zhteve so da stane tam do 150k SIT, da ima trdi disk...
kaj priporočate?
lp Vid
Caligula ::
Mislim ,da se dobiijo taki ze za kakih 100.000 SIT.
Samo kaj pa vem. Ce ze hoces nek videorekorder, ki ni obicajen,.. ce itak rabis z diskom verjetno pomeni ,da bi rat sprotne stvari malo snemal--kake oddaje.
Kupi na bolhi takega na DVDje-en prodaja nove Liteonove po 45 jurjev kar je se kar razumno. Itak spravis na 1 RW DVD kake 4 ure spodobnega videa ali pa 8 ur, ce kvaliteta ni glavno vodilo,..
Taki z diski so se predragi pa ne vem, ce res rabis ravno z diskom...
Ce pa bi na vsak nacin rad takega z diskom pa proiporocam, da skocis na www.geizhals.com in pogledas malo kje v EU ma kaka stacuna kak model, ki ti ustreza najceneje in si ga narocis po posti, ce posiljajo v SLO.
Tko bos veliko ceneje prisel cez. Verjetno se splaca kakega z majhnim diskom, ker pac diski sami so poceni in pac kupis loceno vecji disk, ce ga rabis. Itak dobis 160 giga za dobrih 20 jurjev, ce pa bi kupoval video z ze vgrajenim velikim diskom bi pa to mastno preplacal...
Samo kaj pa vem. Ce ze hoces nek videorekorder, ki ni obicajen,.. ce itak rabis z diskom verjetno pomeni ,da bi rat sprotne stvari malo snemal--kake oddaje.
Kupi na bolhi takega na DVDje-en prodaja nove Liteonove po 45 jurjev kar je se kar razumno. Itak spravis na 1 RW DVD kake 4 ure spodobnega videa ali pa 8 ur, ce kvaliteta ni glavno vodilo,..
Taki z diski so se predragi pa ne vem, ce res rabis ravno z diskom...
Ce pa bi na vsak nacin rad takega z diskom pa proiporocam, da skocis na www.geizhals.com in pogledas malo kje v EU ma kaka stacuna kak model, ki ti ustreza najceneje in si ga narocis po posti, ce posiljajo v SLO.
Tko bos veliko ceneje prisel cez. Verjetno se splaca kakega z majhnim diskom, ker pac diski sami so poceni in pac kupis loceno vecji disk, ce ga rabis. Itak dobis 160 giga za dobrih 20 jurjev, ce pa bi kupoval video z ze vgrajenim velikim diskom bi pa to mastno preplacal...
vidkul ::
Zadeve ne kupujem jaz, ampak moja sestra in ga hoce dat za darilo. Pripravljena je dati tja do 150k. Hoče da ima disk. Jaz bi si skoraj raje racunalnik namontiral v sobi, ampak to ona hoce :D
lp Vid
lp Vid
lp Vid
Caligula ::
Jah poglej na tisti strani, ki sem jo linkal. Tam bos nasel pol kje je najceneje v Evropi pa racunaj tam do 30, 40 Evrov postnine ali manj pa je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosni trdi diskiOddelek: Pomoč in nasveti | 1840 (1646) | Gregor P |
» | Core 2 duo sistemOddelek: Kaj kupiti | 2988 (1786) | Cinderela |
» | Digitalna kamera za 150.000?Oddelek: Kaj kupiti | 2260 (1887) | Calligula |
» | Kako se vam zdi tale računalnik... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3797 (2952) | Eru |
» | Nakup kolesaOddelek: Šport | 6658 (6226) | R0K |