Forum » Kaj kupiti » KAJ MENITE!?!?!?
KAJ MENITE!?!?!?
bvm ::
Pozdravljeni
Pred kratnik sem se odločil za nakup prenosnega računalnika. V oči mi je padel predvsem zaradi cene SOLOnote P1555 na strani Mlacom. No...zaprosil vas bi za vaša mnenja o tem prenosniku in ali osebne izkušnje!!!
LP
Pred kratnik sem se odločil za nakup prenosnega računalnika. V oči mi je padel predvsem zaradi cene SOLOnote P1555 na strani Mlacom. No...zaprosil vas bi za vaša mnenja o tem prenosniku in ali osebne izkušnje!!!
LP
- zaklenil: TribesMan ()
TribesMan ::
OK, vsaka stvar se mora enkrat nehat!
O prestigio prenosnikih je trenutno odprtih vsaj 5 tem... tko da si malo oglej, kaj so ljudje že povedali, če ti pa ne bo jasno, pa kar tam vprašaj...
LP
TribesMan
O prestigio prenosnikih je trenutno odprtih vsaj 5 tem... tko da si malo oglej, kaj so ljudje že povedali, če ti pa ne bo jasno, pa kar tam vprašaj...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača kupiti ta prenosni računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2336 (1849) | care20 |
⊘ | MEDION SERVISOddelek: Kaj kupiti | 7922 (7034) | dzinks63 |
» | Medion servis...ali me hočejo nategniti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17845 (14383) | XsenO |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16940 (14183) | _koki_ |
⊘ | nx9010, Linuxi krivi, da combo ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 1394 (1020) | ToniT |