Forum » Navijanje » Kako dobit najboljše rezultate od moje grafe
Kako dobit najboljše rezultate od moje grafe
Serial ::
Skratka imam Sapphire Radeon 9600XT 256 in me zanima kako bi lahko dobil z njo najboljše rezultate v igricah in nasplošno.Naj boljši gonilnik,...Če se jo da navit-do kolko s katerim programom da ne tvegam preveč.
Alirio ::
Daj z Rivo tuner pa dviguj po 5MHz Rame in GPU! Pol pa vsakič pejt testirat v ene par igrc,aquamark,3dmark03(ni ti treba čakat celga testa pač sam probi ene dve misiji(ne najdem pravega izraza) in pol zapri in znova! Na koncu ko dobiš tisto frekvenco za GPU/Ram pa poženi aquamark,3dmark2k3 in 2k5 in primerjaj rezultate med sabo!
Za pa še boljši rezultat boš moral narediti kakšen v-mod, ki ga najdeš v članku od owce in seveda dobro hlajenje! Tukaj je link do slo-mod strani na kateri je lepo pokazano kako naj bi namestil gor hladilnik razen če si boš omislil vodno hlajenje!
lp.
Alirio
Za pa še boljši rezultat boš moral narediti kakšen v-mod, ki ga najdeš v članku od owce in seveda dobro hlajenje! Tukaj je link do slo-mod strani na kateri je lepo pokazano kako naj bi namestil gor hladilnik razen če si boš omislil vodno hlajenje!
lp.
Alirio
Asus P5K, Intel 2 Duo E6750 2.66MHz, NV8800 GT EVGA Overclocked, Geil 2x1GB Kit
Boki_ ::
Najprej poskrbi za hlajenje. Js navijam z Ati toolom, k se mi zdi najbolj enostaven. Tisti test artifaktov uporabi, če želiš, js ga ne. Po vsakem applyju novih frekvenc, poženi par testov, lah tut iger. Če ti slika zmrzne, je problem GPU, spusti mal frekvenco GPUja, če pa ti lomi teksture ipd., pa znižaj frekvenco ramov.
I'm back
SavoKovac ::
Malce se lahko poigraš tudi s 3D nastavitvami za DirectX in OpenGL v nadzorni plošči.
Če naviješ, imaš še nekaj rezerve za FSAA in AF, pač odvisno od igre.
Če naviješ, imaš še nekaj rezerve za FSAA in AF, pač odvisno od igre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech 3D Team! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9870 (7280) | TommyLee |
» | Navijanje FX 5900 XT (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5233 (3749) | Caligula |
» | AquaMark 3 results (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Navijanje | 17126 (12053) | DjTonic |
» | Flashanje biosa grafični (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3730 (3321) | planetparty |
» | radeon 9600(non-pro) koliko naviti?Oddelek: Navijanje | 1568 (1322) | killah bee |