Forum » Pomoč in nasveti » ura v windowsih xp sp2
ura v windowsih xp sp2
daks ::
Ciao
Jaz imam en problem in sicer ta da mi ura v windowsih nikoli ne dela pravilno - kaže napačen čas.
Ne vem kaj je narobe in prosim za pomoč.
Hvala
Jaz imam en problem in sicer ta da mi ura v windowsih nikoli ne dela pravilno - kaže napačen čas.
Ne vem kaj je narobe in prosim za pomoč.
Hvala
ricola78 ::
Mogoče imaš narobe izbrano časovno cono! Poglej v control panel, date and time-> time zone in moraš imet GMT+01.
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.
daks ::
-------->
V date and time settings je vse v redu.Vse je prav ustimano vendar mi vedno kaže čas nekje med 6pm in 9pm..
V date and time settings je vse v redu.Vse je prav ustimano vendar mi vedno kaže čas nekje med 6pm in 9pm..
BigWhale ::
Ce imas na sistemu se kak Linux, potem je precej mozno, da ti linux prebere uro iz biosa, nastavi timezone in pokaze uro. Ko se reboota, zadevo zapise nazaj v bios, kot UTC. Ko bootas windowse, privzamejo, da je ura v biosu nastavljena na tvoj timezone in potem narobe prikazejo cas..
iso2000 ::
Če imaš stalno povezavo na internet si lahko nastaviš avtomatsko sinhronizacijo časa. Meni deluje zelo dobro, le strežnik sem moral nastaviti drug.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Datum se sam spremeni - win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1826 (1318) | z3ro |
» | PC kaže 1 h manjOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (690) | AC_DC |
» | Ura v Windowsih ne gre pravOddelek: Pomoč in nasveti | 2115 (1563) | bisernik |
» | Sinhronizacija časa - Windows 2003Oddelek: Operacijski sistemi | 1672 (1517) | imagodei |
» | Windows Time SyncronizationOddelek: Operacijski sistemi | 1595 (1486) | karafeka |