Forum » Zvok in slika » Problemi s Sorroundom
Problemi s Sorroundom
`ripper` ::
Tako... lastim si Herculesovo Gamesorround Muse LT zvocno. Naceloma z njo nimam bistvenih tezav, samo nedavno sm si omislu zvocnike s 4-imi sateliti in juhuhu veselje je ratalo se bolj nepopisno. Zdej pa nastopa dolocena tezava. Nekako mi je crknu zadnji kanal, in vec kot ocitno je zadeva cist in povsem softwareska. Ce v control panelu/sound options nastimam, da mam quadro sourround, se pravi 4 zvocnike, ni efekta, ce v driverjih nastimam da spilao 4 zvocniki...ni efekta (ubistvu je to samo zgolj bliznca na tist v control panelu), samo ko vklopim zvok se iz zadnjih za ksno cetrtinko sekunde slisi zvok pa takoj utihne....
Je mogoce ze gdo naletel na podobn problem? Je to mogoce ksna povsem splosno znana finta z driverji, ker probal sm se vse, stare, nove, originalne od chip-makerja (c-media)?
Za kartico vem da dela, pravtako zvocniki...
Je mogoce ze gdo naletel na podobn problem? Je to mogoce ksna povsem splosno znana finta z driverji, ker probal sm se vse, stare, nove, originalne od chip-makerja (c-media)?
Za kartico vem da dela, pravtako zvocniki...
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4406 (3318) | hdx |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5100 (4693) | eric_cartman |
» | DTS preko spdif outOddelek: Zvok in slika | 2447 (2206) | gumby |
» | abit nf7-s in 5.1 zvočniki??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1077 (909) | mamamia |
» | PowerDVD surroundOddelek: Programska oprema | 793 (708) | gumby |