» »

PowerDVD surround

PowerDVD surround

Flamer ::

A kdo ve kako naj ustimam powerDVD da bom imel na izbiri ne samo 2 speakers temvec tudi 4 speakers?

nojus ::

pod system properites v control panelu -> sound -> nastavi da imaš 4 zvočnike
sovražim Gargamela.

Hla, sej v tem je problem, ne morem!:\

Lith ::

zmeraj se da, če pa nimaš, pa druge drajverje od zvočne, pa še malo DirectX poštelaj
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Drajvere mam nove, kaj si mislu z directx pa ne vem. aja, mojaverzija PDVD je oem, če je mogoče to krivo.

gumby ::

to je krivo, ja
oem verzija nima 4 speaker output...

"kupi" polno verzijo, pa bo:D

cekr ::

Pojdi na osnovno stran od PowerDVD-ja. Tam boš dobil patch, ki odpravi to napako v programu.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Ah tisti patch ki andgradi na build 2147 že imam in nič ne pomaga. Ampak bojte se ne!:D Sem že dawnal (skrekano) verzijo deluxe izdaje!
Pa me nekaj zanima, ko sem imel še 2 speaker mode sem uporabljal metodo dolby surround downmix, in v gladiatorju se je na vseh zvočnikih slišalo enako naglas. Sedaj ko je 4 speker mode (ki ne rabi suround finte) se pa ne sliši enako naglas, sta zadna bol potiho, je pa res da govor ne prihaja več od zdnjih. je to v redi al ne?

emmm... smo malce zgubljeni, ane?:\

dolby surround downmix pomeni, da se 5.1 zvok (ki je ponavadi na dvd-ju) prekodira v 2.0 prologic, ki pa zahteva eksterni dekoder. tega verjetno nimaš, zato se je v vseh zvočniki slišalo enako

pri 4 speaker pa powerdvd pretvori 5.1 zvok v 4.0, tako da center in sub kanal predvaja v obeh prednjih zvočnikih - zadnja dva pa ostaneta za efekte
:)

Okej. Torej je normalno da sta zadnja običajno bolj tiha?

pri filmih vsekakor...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S/dif ni digitalnega zvoka na recevierju

Oddelek: Zvok in slika
122364 (2095) link_up
»

AC3 težave

Oddelek: Zvok in slika