Forum » Programska oprema » PowerDVD surround
PowerDVD surround
Flamer ::
A kdo ve kako naj ustimam powerDVD da bom imel na izbiri ne samo 2 speakers temvec tudi 4 speakers?
nojus ::
pod system properites v control panelu -> sound -> nastavi da imaš 4 zvočnike
sovražim Gargamela.
Lith ::
zmeraj se da, če pa nimaš, pa druge drajverje od zvočne, pa še malo DirectX poštelaj
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Drajvere mam nove, kaj si mislu z directx pa ne vem. aja, mojaverzija PDVD je oem, če je mogoče to krivo.
cekr ::
Pojdi na osnovno stran od PowerDVD-ja. Tam boš dobil patch, ki odpravi to napako v programu.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Ah tisti patch ki andgradi na build 2147 že imam in nič ne pomaga. Ampak bojte se ne! Sem že dawnal (skrekano) verzijo deluxe izdaje!
Pa me nekaj zanima, ko sem imel še 2 speaker mode sem uporabljal metodo dolby surround downmix, in v gladiatorju se je na vseh zvočnikih slišalo enako naglas. Sedaj ko je 4 speker mode (ki ne rabi suround finte) se pa ne sliši enako naglas, sta zadna bol potiho, je pa res da govor ne prihaja več od zdnjih. je to v redi al ne?
Pa me nekaj zanima, ko sem imel še 2 speaker mode sem uporabljal metodo dolby surround downmix, in v gladiatorju se je na vseh zvočnikih slišalo enako naglas. Sedaj ko je 4 speker mode (ki ne rabi suround finte) se pa ne sliši enako naglas, sta zadna bol potiho, je pa res da govor ne prihaja več od zdnjih. je to v redi al ne?
gumby ::
emmm... smo malce zgubljeni, ane?
dolby surround downmix pomeni, da se 5.1 zvok (ki je ponavadi na dvd-ju) prekodira v 2.0 prologic, ki pa zahteva eksterni dekoder. tega verjetno nimaš, zato se je v vseh zvočniki slišalo enako
pri 4 speaker pa powerdvd pretvori 5.1 zvok v 4.0, tako da center in sub kanal predvaja v obeh prednjih zvočnikih - zadnja dva pa ostaneta za efekte
dolby surround downmix pomeni, da se 5.1 zvok (ki je ponavadi na dvd-ju) prekodira v 2.0 prologic, ki pa zahteva eksterni dekoder. tega verjetno nimaš, zato se je v vseh zvočniki slišalo enako
pri 4 speaker pa powerdvd pretvori 5.1 zvok v 4.0, tako da center in sub kanal predvaja v obeh prednjih zvočnikih - zadnja dva pa ostaneta za efekte
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S/dif ni digitalnega zvoka na recevierjuOddelek: Zvok in slika | 2364 (2095) | link_up |
» | AC3 težaveOddelek: Zvok in slika | 2549 (1487) | franc3e |
» | Nov test - Audigy2Oddelek: Novice / Nova vsebina | 2688 (2688) | Jaffa |
» | Dolby 5.1Oddelek: Zvok in slika | 3223 (2771) | ciper |
» | Surround in glasba?Oddelek: Zvok in slika | 1660 (1434) | |might| |