Forum » Hlajenje in modifikacije » Alu profili
Alu profili
Keyser Soze ::
Alu profil L 1cm * 1cm. Kje dobit "kotnike".
Pa ker ne vem kaj iščem vam malo podrobneje razložim. Če delaš kocko iz teh profilov jih je v ogliščih malo težko spojiti skupaj. Zato me zanima, če se da kje dobiti kakšne pripomočke oz. aluminijaste "kotnike". Podobno kot pride na zvočnikih ali kakšnih kovčkih.
Pa ker ne vem kaj iščem vam malo podrobneje razložim. Če delaš kocko iz teh profilov jih je v ogliščih malo težko spojiti skupaj. Zato me zanima, če se da kje dobiti kakšne pripomočke oz. aluminijaste "kotnike". Podobno kot pride na zvočnikih ali kakšnih kovčkih.
BluPhenix ::
Poglej v najblizjemu Merkurju, vsaj tam jih mi dobimo.
Ne vem ce imajo 10x10, ampak verjetno da ja,
LP
Ne vem ce imajo 10x10, ampak verjetno da ja,
LP
Keyser Soze ::
Ja, sej zato sem pa vprašal. Švasat Alu ni kar tako.
8 bi jih rabil. Za eno kocko. Ampak sedaj sem nabavil kar medenino. Samo za ogrodje. Ostalo bom pa kombiniral z alu...
A je že kdo lotal medenino. Kako drži? V primerjavi z bakrom? Zahtevnost postpoka?
8 bi jih rabil. Za eno kocko. Ampak sedaj sem nabavil kar medenino. Samo za ogrodje. Ostalo bom pa kombiniral z alu...
A je že kdo lotal medenino. Kako drži? V primerjavi z bakrom? Zahtevnost postpoka?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70722 (38791) | lufy |
» | Aluminijasto ohišje-JestMadeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2277 (1665) | m.i.h.a. |
» | ohišje iz aluminijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5619 (4791) | krucymucy |
» | Nakup radiatorja za vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1882 (1671) | mloncar |
» | Kje lasersko razrežejo pleksi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4673 (4278) | Misty |