» »

zmrzovanje-radeon 9600xt

zmrzovanje-radeon 9600xt

agasfer ::

POPIZDU bom
vsakokrat ko zaženem Enemy Territory se po določenem času pojavijo problemi.
ponavadi se mi pojavi okno z napako ( send---dont send ) VPU RECOVERY kliknem dont send in teče naprej.
zgodi pa se, da mi popolnoma freezne in samo RESET ga zbudi.
sem Googlau pa vsi pravijo da je težava v driverjih ma pri meni to nemore bit ker sem sigurno enih 8 različnih verzij probal: omega, catalyst
sistem se ne pregreva in nič ni navito, pregledal sem z Ad-aware in NOD pa je vse čisto
nevem kaj bi še lahko probal
win xp
amd 2500xt
asus a7n8x-x
512 ddr viking
9600xt
350 w
pa hvala lepa za pomoč
agasfer

ferdo ::

Kot prvi, to je softwerski problem!

Kere verzije gonilnikov si probal oz. imaš sedja nameščene? moraš vedet, katere gonilnike si nameščal!;((
imaš SP1, SP2 ?
V nastavitvah nastavi DEFAULT, pač privzete nastavitve, in po tem v IGRI nastavi grafiko oz. detajle..? probi to..

od kdaj pa imaš AMD2500xt:\ :P je to kakšen AMD-ATimod?... mogoče ti pa zato nagaja-joke;)

no šalo na stran!, preveri kere gonilnike, sp1 in sp2? mogoče imaš kakšen popravek iz sp2 nameščen pa te zeza, vse je možno!
Vse kar je SP2 odstrani!! namesti oriđinal od ATi gonilnike-nove, in vse stestirej. MORA delat! najbrš si edini, ker drugim zgleda dela vse OK.....
JE pa neki sumljivo, če nebi vedel, kaj je narobe napiši format c: pa se boš rešu muk
in po tem namesti prave gonilnike, jaz bi začel z original, zadnja verzija.

LP

PS: poročaj o uspehu.. mogoče pa ni zajec v detelji, je v koruzi, zato dobro premisli, kje se boš lotil!
PPS: to kar si do sedaj namestil odstrani, temeljito! da boš pripravil teren za nove gonilnike, sej veš kakšni so windowsi, ko se 1x nekinaserje v register, treba res obvladat, če si nameščal malo morje gonilnikov, si naredu pravi šmoren...
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ferdo ()

XCom ::

Sem imel enak problem....sam sem dobil rešitev....radeon 9600 ima probleme z apg 8X, men je pomgalo, da sem v biosu nastavil AGP 4x - pa nimam več nobenih problemov v igrah.

ddeben ::

Kera firmo pa mas? Ker js sm mel iste simptome, pa imam asus 9600xt. Samo meni so bili problem gonilniki od asusa - resitev: nalozil catalyste in zdaj dela bp.

agasfer ::

ok bom bobro počistil gonilnike in sp2-vendar s čim-driver cleaner- mogoče
kako pa spucat sp2?
kar se pa verzij tiče sem štartal z najnovejšimi
pa navzdol-tako da dvomim da bom kaj pridobil z ponovno instalacijo najnovajših

agp pa mi na kraj pameti ni padlo da bi dajal na 4x
-čemu na 4??

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična kartica - resetiranje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
494220 (2830) Assass1n
»

Radeon 9600(XT)/9800 in VIA (morda tudi nVidia) čipovje = veliki problemi!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
312655 (1934) dzinks63
»

Driverji

Oddelek: Strojna oprema
93144 (2975) kovk
»

Moj vrli Radeon 9600 xt in vprašanja

Oddelek: Strojna oprema
181749 (1343) Tac20
»

radeon 9800Pro problem-i