Forum » Izdelava spletišč » Eno tako splošno vprašanje :)
Eno tako splošno vprašanje :)
Trubadur ::
Ok kaj mate rajš.
Da je knof za auto login zraven ko se logiraš (ala slo-comp) ali da si nastavite auto login v nastavitvah(ala st)?
Da je knof za auto login zraven ko se logiraš (ala slo-comp) ali da si nastavite auto login v nastavitvah(ala st)?
Berite Thomasa!
glavic ::
da je tko kot na F-A, ni ne knofa ne s-t stil, ampak ko se logira userju avtomatso nastavi cookie ;)
vendar je bolje če imaš checkbox zraven ko se logiraš..
oz. sej je vseeno..
vendar je bolje če imaš checkbox zraven ko se logiraš..
oz. sej je vseeno..
Musselli bizi
mlamat ::
Sorry, Zigga, ampak objavi mi tole, čeprav sem logiran...
nimate dostopa
Neregistrirani uporabniki ne morejo dostopati do strani, kot so na primer objavljanje novic, komentiranje novic ali pisanje v forum. Če želite sodelovati tudi pri tem, se prosimo prijavite v našo bazo: Nov član. Prav tako pa so lahko nekateri deli strani namenjeni samo določenim uporabnikom in so zato nedostopni ostalim. S prijavo na našo stran nemudoma dobite dostop do svežih novic, zanimivih tem v forumu in vseh naprednih skript, kjer si lahko povsem po lastni izbiri nastavite izgled strani ter uporabljate različne filtre.
nimate dostopa
Neregistrirani uporabniki ne morejo dostopati do strani, kot so na primer objavljanje novic, komentiranje novic ali pisanje v forum. Če želite sodelovati tudi pri tem, se prosimo prijavite v našo bazo: Nov član. Prav tako pa so lahko nekateri deli strani namenjeni samo določenim uporabnikom in so zato nedostopni ostalim. S prijavo na našo stran nemudoma dobite dostop do svežih novic, zanimivih tem v forumu in vseh naprednih skript, kjer si lahko povsem po lastni izbiri nastavite izgled strani ter uporabljate različne filtre.
Ziga Dolhar ::
Sem popravil link.
Sicer pa -- v desnem meniju Nastavitve -> Forum
Sicer pa -- v desnem meniju Nastavitve -> Forum
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
mare_ ::
Da, oboje. (Če bi ti vedel, kako sem se jst namučil, ko sem iskal ta trapast knof na slo-compu....:>)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sum vdora v LastPass povzročil množično menjavo geselOddelek: Novice / Varnost | 14933 (13832) | poweroff |
» | Izbira CMSOddelek: Izdelava spletišč | 2283 (1804) | Gandalfar |
» | Fedora 12 KDE auto login - ne dela?!?Oddelek: Operacijski sistemi | 1046 (811) | rejven |
» | Kako nekoga obvestiti, da ima ZS???Oddelek: Slo-Tech | 2103 (1221) | CaqKa |
» | ''Nimate dostopa''Oddelek: Slo-Tech | 867 (682) | Luigi |