Forum » Navijanje » Corsair CS2 in navijanje?
Corsair CS2 in navijanje?
billy ::
Spogledujem se s Corsair rami, ker se moji sedanji ne grejo navit preko 225FSB. XL in LL verzije so kar precej drage, grejo pa bojda FSBji preko 250 brez vmoda. Nikjer pa konkretno ne najdem podatkov kako se dajo naviti XMS CS2 rami, ki so še približno razumne cene.
Bi pa jih navijal na asus p4p800-e deluxe brez vmoda, tako da je max voltaza 2.85V
Bi jih spravil na vsaj 250? Ali bom vseeno moral kupiti LL verzije?
kakšen drug nasvet mogoče?
Bi pa jih navijal na asus p4p800-e deluxe brez vmoda, tako da je max voltaza 2.85V
Bi jih spravil na vsaj 250? Ali bom vseeno moral kupiti LL verzije?
kakšen drug nasvet mogoče?
Hm. 2x512. Skoda da ne 2x256, ker za 2x512 verjetno hočeš kar nekaj denarja, ne? Kaj samo enega bi prodal?
Zakaj pa jih prodajaš, če smem izvedeti?
Zakaj pa jih prodajaš, če smem izvedeti?
Boki_ ::
Prodajam jih k bom ubodu nekaj hudega.... Sej ne da ti niso hudi, sam zdej rabim $$$, po novem letu pa bo res nekaj hudega...
P.S. Lah bi se zmenli tut sam za enga, če dobim kupca še za druzga.
P.S. Lah bi se zmenli tut sam za enga, če dobim kupca še za druzga.
I'm back
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boki_ ()
OK, načeloma sem jaz zainteresiran za enega, čeprav vidim da je kar par folka zagrablo kar za oba.
Probajte se do jutri zmenit če bodo kupli kar oba, drugače pa se pol lahko zmenimo posamično.
Probajte se do jutri zmenit če bodo kupli kar oba, drugače pa se pol lahko zmenimo posamično.
Boki_ ::
Folk, mene do petka zvečer ne bo doma, upam da bom lah kje fliknu na net na hitro, da se še kej slišimo. Da ne bi mislili, da je propadla prodaja...
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 7900GT v aciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 30178 (15256) | Primoz78 |
» | 7600GS ocOddelek: Navijanje | 2127 (1581) | asus |
» | MemTestOddelek: Navijanje | 2429 (1603) | HyperGL |
» | Epox 8rda+ rev. 1.1 chipset voltažaOddelek: Strojna oprema | 1098 (941) | Tugo |
» | Kako navit, ko se ne da več "normalno"?Oddelek: Navijanje | 1128 (911) | billy |