» »

XP inštalacijski problemi

XP inštalacijski problemi

Defero ::

Zdravo!

Naletel sem na težavo pri inštaliranju najprej mi na računalniko v dnevni ni hotelo kopirati vseh fajlov z CDja zato sem vzel disk in ga dal v moj računalnik tu v moji sobi. Lepo nasnel vse in potem nesel disk nazaj tja ga priklopim in ko bi naj začelo loadat windowse zmrzne vse in lučka gori kot da bi računalnik delal. Safe mode tudi zašteka.

Ve kdo kaj bi lahko bilo narobe?

Pa še en zanimiva zadeva.
Dam moj disk al pa on disk v računalnik v dnevni pa mi vedno isto naredi.
safe mode mop.sys al neki takega v obeh primerih zašteka. Predvidevam da ni nič narobe z diskom ampak z onim računalnikom tam! :\

Sambrosa ::

formatiral si v ntfs'men je to delal težave

Ja mi je osebno bolj všeč ntfs ja!
A misliš da je to težava?

PS: A ve kdo kje bi na netu lahko našel zagonsko disketo?

Screamboy ::

men dela podobne težave da noče instalirat xp oz noben sistem na disk! Disk bil na servisu in je v redu! Seveda sem tudi sam preveril če deluje da sem ga dal v drug comp! In začuda tam deluje kaj pa je potem narobe na ovem compu???

ql000 ::

za boot disks: http://www.bootdisk.com/

hm kaže da nihče neve kaj bi blo narobe prokleto pa comp :(

Meni je res sfalilo idej že ne vem več kaj bi delal :|

hm saj jaz tudi nimam več idej mi je pa prišlo na misel da je mogoče to kak virus ali?
kak disk pa imaš jaz man wd ti pa?

Senzacionale ::

Ja ne morš ti na svojem instalirat z tvojim procom,... pol pa nest n adrug comp z drugim procom,...

To ne gre, ker winsi prepoznajo opremo in vse naredijo za prepoznano opremo, to ni Linux, da bi slo kr tko.

Daj z fdiskom particije dol pa n anov vse nared pa bi mogl it po mojem.
http://www.dostavahrane.si

Sem šel na novo že vse... edino ka mi je zdej še ostalo da počakam na CD XPjev! ker sem kočal z inštalacijo že ampak enega fajla mi ni hotelo skopirat pa sem preskočil tak da upam da je to krivo kar verjetno je... Da nebote zdej mislili da sem preskakoval tale fajl zdej skozi... to sem naredil zdej prvič pa sem prišel še najdlje. Mogoč je pa CD-rom čitalec že slab ne?

neoto ::

si preveril RAM-e?? (program memtest)

Hm mogoče so pa res rami sam meni naredi eno 100 napak če grem preskoči res pa je da mi prepozna v drugem compu sam 65 ramov od 256

Ja najverjetneje so rami... ker sem celo moj pekač vzel tukaj iz moje sobe ven in ga tam priklopil in še vedno ni hotelo kopirat fajlov!
Kaj pa bi lahko bilo narobe z rami? pa kak bi popravil to?

neoto ::

Enostavno: zamenjaj RAM-e :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Boot iz cdja ne dela

Oddelek: Pomoč in nasveti
111673 (1526) amigo_no1
»

računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!

321443 (1182) Meizu
»

problemi z diskom

261803 (1228) OChack
»

počasnejše delovanje pcja

342083 (1708) jastreb
»

NA POMOC! huda carovniska tezava