Forum » Kaj kupiti » Katere slušalke z mikrofonom
Katere slušalke z mikrofonom
Slowenc ::
Iščem slušalke z mikrofonom. Za njih sem pripravljen odšteti okrog 10kSIT. Na enaa.com sem našel Trust multi function 410 Bass slušalke. Predvsem me zanima ali lahko v slušalko spraviš uhelj? Namreč sovražim da so premajhne in ti tiščijo uho ob glavo. Ali jih je potrebno sploh vključit v zvočno, ker piše da se napajajo preko USB.
Skratka, katere bi vi kupili za enega Cankarja?
Skratka, katere bi vi kupili za enega Cankarja?
Skiny gate.
sonac ::
Vsekakor raje nabavi te Planetronicsove, kot pa Trustove, kis so bolj tko-tko. Edina slabost teh planetronics je ta, da imajo dokaj majhne školjke, ki ne pokrijejo celih ušes, v vseh drugih pogledih pa so zelo solidne.
Slowenc ::
In ravno ta slabost mene najbolj moti. Slušalke morajo pokrit celo uho.
A potem Trustove niso ne vem kaj? Zdaj imam philipsove, so mi dolg zdržale, zvok kr ql, ampak jih nihče ne prodaj v Sloveniji.
A potem Trustove niso ne vem kaj? Zdaj imam philipsove, so mi dolg zdržale, zvok kr ql, ampak jih nihče ne prodaj v Sloveniji.
Skiny gate.
mazy ::
js mam zalmanove 5.1 slušalke + mikrofon (kupi se posebi) in sm maksimalno zadovoln.
pride pa mal več kot 10k
pride pa mal več kot 10k
Mr_Globus ::
uvidel sem (po prvem nočnem gledanju filma v lj) da bi res bilo pametno met slušalke Najbolše bi blo da se brezžične tako da lahko še s postle tv gledam. Samo kolko so cene teh? ker če je preko 10k raje vzemem kake cheap z 3k
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dobre poceni slušalskeOddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (910) | Ryker |
» | Katere naglavne slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 1445 (1267) | theStranger |
» | [Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9819 (6343) | Fatboyslim |
» | Prenosni mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2420 (1492) | dragoonka |
» | Udobne slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1912 (1334) | Romancek1 |