» »

Udobne slušalke

Udobne slušalke

Buldožer ::

Zdravo

Kupujem nove slušalke z mikrofonom, pa ne vem kaj izbrati. Danes sem namreč uničil stare, ki so ble pravzaprav nove; Canyon CN-HS2(ne še 2 meseca stare), namreč ponesreči sem odtrgal kabel, a to je že druga zgodba. Pri starih slušalkah me je zelo motilo, da so bila neudobne, saj nosim očala(prijatelja niso motile), polek tega je bil zvok zelo slab, ne vem kako naj se durgače izrazim. Navsezadnje je bilo zanje škoda tudi 2000 sit, čeprav ni veliko.

Rad bi kakšna priporočila glede tega kaj naj kupim z povdarkom na lstnih izkušnjah. Nekako bi mi najbrž ustrezale Logitech Precision PC Gaming Headset(predvidevam), ampak me zanima, če obstaja kaj pod 10k sit oz. tam okoli 6-7k ali ceneje.

Hvala

XaNti ::

Logitech ti odsvetujem ker niso vredne denarja. Jst jih imam že drugič na popravilu kolega pa tretič;(( Tako da si bom kupil nove. Priporočam ti tele ali pa 130 ali 150 verzijo Icemat Sibira pa tudi nislo slabe.
*AMD 64 3700+@2508~11x228*DFI LaN Party Ultra-D*Club3D6800GT@410/1100*
*GeilUltra-XBH-5 1GB*WD250GB SATA*Q-tec "650"*Chieftec *G15*CopperHead*

Fatboyslim ::

To ja 8-)

Sennheiser all the way

Buldožer ::

Verjamem, da bi to znalo bit vredu, vendar me zanima še kakšna cenejša varianta. Vem, da je težko najdit kvaliteto pod ceno ampak vseeno...

Backup22 ::

No, da še jaz vprašam:

Slušalke (BOF)
1.) RS120-8 slušalke SENNHEISER.....22k
2.) HD215 slušalke SENNHEISER.......20k
3.) HD555 slušalke SENNHEISER...... 27k (se mi zdi malo predrago)

Ima kdo kakšne izkušnje s temi modeli?
RS120-8 so ql, ker so brezžične, vendar je zvok pomembnejši...
So HD555 res vredne svojega denarja?

Hvala!
//

XaNti ::

Pol pa kaki speed link za 4k če nedaš več:D Sam lej 1x 18 al pa 10k pa maš en čas mir:\

Backup22 zaka nucas slušalke?
*AMD 64 3700+@2508~11x228*DFI LaN Party Ultra-D*Club3D6800GT@410/1100*
*GeilUltra-XBH-5 1GB*WD250GB SATA*Q-tec "650"*Chieftec *G15*CopperHead*

Backup22 ::

Ma za filme, igre, muziko (ponoči), pa kitaro snemam doma, in rabim dobre slušalke... Wireless je zakon, ampak kvaliteta je pomembnejša..
//

debil ::

kvaliteta je gut na brezžičnih sennheisercih, sm jih testeru, za detaile si poglej link

Tezaab ::

Mene pa zanima kje je mozno kupiti slušalke Sennheiser PC150 in jih pred nakupom tudi preizkusiti... Če bi jih hotel samo kupiti, bi verjetno vzel pri cool-pc.org, ampak tam ti jih samo pošljejo na dom. V drugih trgovinah (tako v navadnih kot tudi na netu) teh slušalk nisem zasledil :|

Fatboyslim ::

Pri Sennheiserju je za kvaliteto zvoka in udobje dobro poskrbljeno. Edino kar mene moti pri Sennheisercah je to, da so gobice zelo debele ter zaradi tega ne-estetske 8-)

Vesoljc ::

sicer jih se nisem sprobal, ampak bojda sennhajzerce ne pokrijejo celega uhlja, true?

sam bi jih tud najraje sprobal preden jih kupim, ve kdo mogoce kje jih imajo, pc serijo namrec, ali kaj podobnega (15-25k)??
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

[MYTiX] ::

HD485 pokrijejo celo uho, HD201 tudi. Ostale do 20k pa ne. HD500 in naprej (515,555,595) pa vse pokrijejo uho.

edit:typo
podpis

Zgodovina sprememb…

• spremenil: [MYTiX] ()

Saladin ::

Imam 515 in so fantastične. Edini slabosti so malce šibek bas ter opdrti tip (kar pomeni da v celi sobi slišiš, kaj se na njh predvaja)
Zvok un udobje pa sta tip top. Estetika tudi.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Vesoljc ::

5xx imajo tudi mic?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

nokia6310 ::

Imam pc 150 in so res fantastične.
Za hifi pa uporabljam hd 590.
Nikoli mi ne bo žal denarja ki sem ga namenil za njih.
Žal se kvaliteta plača malo preveč za moje pojme.

Romancek1 ::

Ali PC 150 niso dobre za Hifi?

Pa še zanima me kakšna je razlika med USB in navadnim jack priključkom na slušalkahl. Ali kaj vpliva na samo kvalieto zvoka, ali je pri USB sploh potrebna zvočna kartica?

mihec87 ::

Ka naj recem jst sm nabavu speedlink 5.1 slusalke men udobne so ful glede zvoka bom pa reku da bi lahk ble boljse sam men je gut zdj ko me usesa ne bolijo vec pa to ker tele slusalke fajn pokrijejo celo uho..

Elvoo ::

Sem lasnik teh slusalk Sennheiser PC 140 Headset, slušalke z mikrofonom, lahko samo recem res odlicne slusasalke , izredno dober mikrofon , usesa te sploh nebolijo pa tudi lepo se prilagajajo glavi, vredne svojega denarja.
ELvoooooooooooo

Tezaab ::

Ok, so kul ampak - kje vse se jih da nabavit in pa kje vse se jih da pred nakupom tudi sprobat? :)

Pc 140 lahko kupiš tukaj .

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup "Gaming" slušalk. (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5411559 (10616) jasa123434
»

[Slušalke] nad 40€

Oddelek: Zvok in slika