Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Homepagom !!!
Problem z Homepagom !!!
Grim ::
Imam problem ne gre mi nastavit Home page npr. na Google tako kot si želim, ampak mi avtomatsko nastavi na neki čudn brskalnik---- slika :
Probal sem že vse Spyware , track eraser ,zbrisal ,skratka itd.... Formatiral pa nebi rad!!!
Zato vas prosim za vašo strokovno pomoč kaj narediti oz. kje je datoteka s problemom !!!!
Hvala !!!
Probal sem že vse Spyware , track eraser ,zbrisal ,skratka itd.... Formatiral pa nebi rad!!!
Zato vas prosim za vašo strokovno pomoč kaj narediti oz. kje je datoteka s problemom !!!!
Hvala !!!
Matev ::
poskusi v control panelu najti kak findfast ai podoben program ter ga odstrani
meni je to pomagalo da sem se rešil reklamnih menijev v oknih (pač fasu nekje na netu - bogsigavedi kje)
meni je to pomagalo da sem se rešil reklamnih menijev v oknih (pač fasu nekje na netu - bogsigavedi kje)
Hair ::
Piškotke zbriši pa še enkrat nastavi.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Roadracer ::
Ja naletu si na podobno tezavo kot sem jo mel jaz pred nekaj dnevi ko sem komaj nalozil vse nanovo se mi je glih tako nekaj vgradilo v IE tko da ni šlo stran niti z addaware niti spybot ni pomagal! Obstaja pa orodje ki se imenuje Hijackthis! Trenutno ne vem naslova ampak če mi pošlješ mail al pa pišeš na PM ti pošljem!
2FAST4U
pivmik ::
Žačni uporabljat FireFox:
http://www.mozilla.org/products/firefox/
NA spyware je imun, pa še virusi se ne pritihtapijo v njega.
http://www.mozilla.org/products/firefox/
NA spyware je imun, pa še virusi se ne pritihtapijo v njega.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11941 (9188) | marhyo |
» | Internet Explorer - domača stranOddelek: Programska oprema | 1157 (1062) | Storm |
» | Firefox 1.0.4 in Mozilla 1.7.8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14982 (12198) | Marjan |
» | download linux pingo 3.1Oddelek: Operacijski sistemi | 3317 (3118) | lopov |
» | Mozilla Firefox 0.8, Thunderbird 0.5, in prenovljen portal MozillaZineOddelek: Novice / Brskalniki | 5748 (5748) | MrStein |