» »

Internet Explorer - domača stran

Internet Explorer - domača stran

jjohny ::

V Internet Explorerju 6 (Win XP) se mi je kar naenkrat kot domača stran pojavila naslednja stran DomStran. Tudi, ko jo spremenin se vedno znova pojavi po ponovnem zagonu računalnika.
Kaj je to in kako naj nastavim željeno domačo stran?

lp, jani8-O :\ :D

Damjan Jagar ::

Imaš spyware. Inštaliraj si Ad-aware ali Microsoft Antispyware in si počisti mašino. Ko boš odstranil vso navlako si ponovno nastavi poljubno začetno stran.
http://jagar.si

jjohny ::

A je spyware lahko kaj nevaren (npr. formatiranje diska, izguba dokumentov,..)?

lp, jani

nurmaln ::

Večina anti adware programja te vpraša preden začne brisati datoteke, sicer pa po mojih izkušnjah lahko kar zaupaš in mirno pobrišeš vse kar ti predlaga. Formata se ne boj.

Daedalus ::

Spyware sam po sebi ni posebno nevaren - zaradi slabe kakovosti programiranja teh gizmov se pa precej upočasni delovanje sistema in nekateri so nagnjeni k "druženju" - se pravi, da lahko downloadajo še kake druge, podobne programe. Na koncu se sistem tolko zapaca s temi programčki, da je odzivnost in zanesljivost delovanja na nuli. Pa da raznih pop-up oken ne omenjamo, ipd... Tak da inštaliraj MS antispyware, al pa Adaware in počisti sitem, pol pa naloži npr. Firefoxa, ki je precej bolj odporen na spyware, kot IE.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Damjan Jagar ::

Spyware sam po sebi ni nevaren. Ne bo ti nič zbrisal. Zna pa biti (kot si že sam ugotovil) zelo nadležen.
http://jagar.si

Storm ::

Imam enak problem, tudi po tem ko zaženem spy sweeperja ali ad-aware, in si dam blank za privzeto domačo stran, se mi vedn odpirm msn.com. WTF?
Markec The Great

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Storm ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft Windows AntiSpyware Beta1

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
398216 (4375) neres
»

IE in njegovo cudno obnasanje