Forum » Kaj kupiti » Nasvet za procesor
Nasvet za procesor

polhek ::
Hy ! Mam procesor celeron 333 in plato a-bit BH6. Rad bi kupil močnejši procesor pa me zanima če kakšen paše na to plato. Če je važno- imam ohišje ATX. Thanks.

12345 ::
Jo ce te mogoce zanima prodaja plate al pa menjava mi sporoč ponujam ti za plato mojo plato k podpira p3 in celerone na slot1 + SB live player 1024 ce te interesira poklič na 041540671 namreč moja plata ne dopušča prevelikega navijanja sam do 83 mhz pr celeronih pa bi rabu bolše!
In svet se e kar vrti!!!

Shadowman-x ::
Polhek, ostani na tej plošči, saj Abit je le Abit - stabilnost, hitrost in možnost overclockanja. Če boš hotel dobiti drugo ploščo tega ranga boš moral odšteti kar nekaj SIT-ov. Razen če ti to ne igra takšne vloge.
Nadgradi Bios in nabavi kakšen P-III (tudi verzija plošče 1.0x naj bi neuradno podpirala P-III procesorje), ga malo navij in videl boš, da bo razlika očitna!
Celerona-II pa vzemi samo v skrajnem primeru, če ne dobiš P-III.
Nadgradi Bios in nabavi kakšen P-III (tudi verzija plošče 1.0x naj bi neuradno podpirala P-III procesorje), ga malo navij in videl boš, da bo razlika očitna!
Celerona-II pa vzemi samo v skrajnem primeru, če ne dobiš P-III.

Daedalus ::
Obdrži plato, kupi P3, pa uživaj.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

OZZY ::
Pejt na abitovo stran pod bios in poglej kaj nadgradnja prinaša novega v podpori procov.
Go with the flow.

yjj ::
Youp, flashiraj najnovejši bios in plata po podpirala vse c2 in p3. Priporočil bi ti C2 600@900 če ga še kje stakneš, drugače pa kakšen p3 na fsb100mhz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | geforce al procesorOddelek: Kaj kupiti | 1477 (1232) | BigHugo |
» | Kako za čimanj dnarja čim boljš skoz pritiOddelek: Pomoč in nasveti | 969 (805) | Loki |
» | PIII 550 ali C II 700???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (977) | XtX |
» | p3 700E (nenavit) ali c2 633@950Oddelek: Kaj kupiti | 1848 (1531) | Dalmatinc |
» | dilema...Oddelek: Kaj kupiti | 1376 (1154) | Shadowman-x |