Forum » Omrežja in internet » ADSL brez ISDNa?
ADSL brez ISDNa?
_marko ::
Zanima me, če je možno imeti ADSL brez, da si naročen na ISDN(imaš pač analogno linijo).
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
_marko ::
Torej kaj si mi najbolj splača nabavit?
Kabl ali Adsl?
Kakšne imate izkušnje z kabelskim internetom v Ljubljani(baje da slabe)?
Kabl ali Adsl?
Kakšne imate izkušnje z kabelskim internetom v Ljubljani(baje da slabe)?
The saddest aspect of life right now is that science
blue ::
ne vem kako mi je ideja prišla v glavo, da bo enkrat letos možno imet adsl brez isdn... A mogoče kdo ve kdaj (če bo)...
Zanima me zato, ker v mojem kraju telekom pobira podpise za adsl + isdn.. V glavnem nočem se zavezat, da bom vzel adsl in isdn .. Lahko se zgodi da nam zgradijo centralo čez 5 let (takrat pa pomoje več ne bo potrebno vzet isdn )...
Zanima me zato, ker v mojem kraju telekom pobira podpise za adsl + isdn.. V glavnem nočem se zavezat, da bom vzel adsl in isdn .. Lahko se zgodi da nam zgradijo centralo čez 5 let (takrat pa pomoje več ne bo potrebno vzet isdn )...
zee ::
ADSL brez ISDN se bo dalo v Sloveniji imeti ob svetem Nikoli.
žal.
žal.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
||_^_|| ::
Se ne da. ravno tako kot se ne da imeti samo kabelskega interneta brez kabelske televizije. Taka je politika.
blue ::
Ja sej razumem politiko telekoma ( v Ljubljani že brezveze plačujem isdn zaradi adsla )
Zanima me zato, ker bodo pomoje v kekem letu in pol zgradili centralo in nočem naročit isdn. (Starši majo en kup faksov, telefonov in odzivnikov )
Zanima me zato, ker bodo pomoje v kekem letu in pol zgradili centralo in nočem naročit isdn. (Starši majo en kup faksov, telefonov in odzivnikov )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19551 (8994) | Nejc Pintar |
» | kateri internet?Oddelek: Omrežja in internet | 2620 (2235) | Hux |
» | SIOL novi paketi, "Triple Play" ter omejitve na lokacijoOddelek: Omrežja in internet | 3738 (2323) | rh^ |
» | ADSL in prazniki (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6738 (4142) | CaqKa |
» | ADSL brez ISDNja ???Oddelek: Omrežja in internet | 3117 (1788) | shock |