Forum » Strojna oprema » Brezžična mreža - HELP!!
Brezžična mreža - HELP!!
majeric ::
Alo.
Imam eno vprašanje. S sosedom sma razmišljala, da bi si naredila brezžično mrežo in se povezala na internet preko ADSL-a. Zdaj pa me zanima kako daleč vleče WI-FI? Z njim sma maximalno 150 m (od 120 do 150 m) narazen, med nama sta samo dve steni (sobi imama obrnjene enden proti drugemu) in vmes ni nobene prepreke (razen kakega drevesa:) ). Zdaj pa me zanima ali nama bo to delovalo? Če ne ali se dajo dobit kaki ojačevalnik in ali se splača.
Hvala za vaše odgovore.
LP, Uroš
Imam eno vprašanje. S sosedom sma razmišljala, da bi si naredila brezžično mrežo in se povezala na internet preko ADSL-a. Zdaj pa me zanima kako daleč vleče WI-FI? Z njim sma maximalno 150 m (od 120 do 150 m) narazen, med nama sta samo dve steni (sobi imama obrnjene enden proti drugemu) in vmes ni nobene prepreke (razen kakega drevesa:) ). Zdaj pa me zanima ali nama bo to delovalo? Če ne ali se dajo dobit kaki ojačevalnik in ali se splača.
Hvala za vaše odgovore.
LP, Uroš
blue96 ::
2 homemade anteni na okno in imaš 24/7 link. osnovne antene delujejo na prbl. 130m brez ovir, številka lahko niha (proizvajalci, modeli).
.
pujsek_ ::
Ja če imaš drevo vmes, bo treba kar obe anteni ven peljat...
Welcome shop.wlan-sat portal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless WIFI antenaOddelek: Omrežja in internet | 8352 (7591) | hodor |
» | Brezžična povezava ali UTP kabelOddelek: Omrežja in internet | 18469 (17381) | Bimbo11111 |
» | Dolgi mrežni kabliOddelek: Omrežja in internet | 1580 (1375) | OldSkul |
» | Brezžična mreža!!!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2976 (2250) | pujsek_ |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12931 (9485) | pujsek_ |