Forum » Pomoč in nasveti » Registracija pri ebay.de
Registracija pri ebay.de
Moonman ::
Zanima me, kako hitro ste dobili tisto potrditveno pismo, da ste lahko potem kupovali/prodajali.
Kako hitro lahko kupuješ/prodajaš, če za potrditev uporabiš kreditno kartico?
Prosim za hitre odgovore, saj se avkcija že izteka.
lp
Kako hitro lahko kupuješ/prodajaš, če za potrditev uporabiš kreditno kartico?
Prosim za hitre odgovore, saj se avkcija že izteka.
lp
OZZY ::
jaz sem pri njim nisem dobil na dom nobenega potrdila ampak preko neta isti dan.
Go with the flow.
Moonman ::
Hmm .....
Pri meni je napisalo, do bom v cca. 3. dneh dobil pismo. Tako je dobil tudi en kolega.
Prek neta? Mail?
Jao! Kaj pa zdaj?
Imajo eno opcijo, da potrdiš s kreditno kartico. A bi me tam prijavili še isti dan?
lp
Pri meni je napisalo, do bom v cca. 3. dneh dobil pismo. Tako je dobil tudi en kolega.
Prek neta? Mail?
Jao! Kaj pa zdaj?
Imajo eno opcijo, da potrdiš s kreditno kartico. A bi me tam prijavili še isti dan?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera predplacniska kreditna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22971 (12063) | kuall |
» | 18. v mesecu (plačilo kreditne kartice) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27288 (7770) | St235 |
» | Spletno bančništvo - prikaz salda po vsaki transakcijiOddelek: Programska oprema | 1930 (1507) | Poldi112 |
» | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18107 (14592) | Picero |
» | Kako varno uporabljati mastercard na internetu?Oddelek: Loža | 7109 (5821) | Mavrik |