Forum » Pomoč in nasveti » Kako ugotovit stabilnost grafične?
Kako ugotovit stabilnost grafične?
Daedalus ::
No mam V3 2000@183 Mhz, pa zaenkrat dela v redu (vsaj mislim tak:)
Pa me zanima, kako lahko ugotovim, da je kartica nestabilna, se pregreva... Nameravam jo namreč naviti do konca-na kaj naj bom pozoren? Hladim jo z originalnim hladilnikom+vent z PII hladilnika.
Ramov verjetno nima smisla posebej hladit?
Pa me zanima, kako lahko ugotovim, da je kartica nestabilna, se pregreva... Nameravam jo namreč naviti do konca-na kaj naj bom pozoren? Hladim jo z originalnim hladilnikom+vent z PII hladilnika.
Ramov verjetno nima smisla posebej hladit?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
krucymucy ::
V 3d Marku se zelo lepo in verjetno najlazje vidi ce graficna se zmore doloceno frekvenco, ker se v nekaterih testih pojavlja zelo grdo trganje textur!!!
freejack ::
Ne, hlajenje RAMov nima smisla, ker lahko kartico naviješ le do določene mere, kar pa tudi hlajenje RAMov ne bo spremenilo. (imam prav?)
Binji ::
Mas prav. Se pa vidi v vseh programih/igrah, ki zahtevajo 3d - igraj Quake, Unreal Tournament... za kasno uro. Ce ti ne bo zastekalo je super.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Res je! Ramov se ne splaca hladit, bolje je, da poskrbis za dobro hlajenje GPU-ja oz. proca na graf.!
OZZY ::
Jest sem navijal svojo in mi je pri prenavitju v 3dmarku zaštekala. Je delala normalno dokleni ni bilo velikih obremenitev potem pa.... Tako da en program maš že.
Go with the flow.
linker ::
Probaj še z "artifacttest" programčkom. Žal ne vem več, kje sem ga dobil. Sicer pa nimaš boljšega testerja kot je ena ura Kvake.
Link me!
msmiha ::
Poglej mal po arhivu novi kai mesec nazaj je bil en programček za take namene
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
minimetro ::
Ena tema mal mem, sam zanima me pa orng. Mam Voodooja 3 2000@3000, pa me zanima s kerim programom jo lohka navijem in do kere meje. Že zdej pa mam orng ventilator za hlajenje proca na kartici.
Gone whit the wind
Dami ::
Do kuk pa sploh gre v3 2k? Men se že pri 185MHz pojavijo črn ekran pa une migetajoče črte, pa mam vredu hlajeno. A kdo ve s čim bi dau ene rebre na drugo stran kartice? Kaka neprevodna termalna pasta bi po moje šla...
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Shadowman-x ::
Narobe.
Rame ima smisel hladiti, najlažja in najosnovnejša razlaga pa je ta, da nekateri proizvajalci grafičnih kartic te opremljajo že z ram hladilniki. Seveda, pa ne boš pridobil toliko, kot pri dobrem hlajenju grafičnega čipa, nekaj MHz pa sigurno.
Rame ima smisel hladiti, najlažja in najosnovnejša razlaga pa je ta, da nekateri proizvajalci grafičnih kartic te opremljajo že z ram hladilniki. Seveda, pa ne boš pridobil toliko, kot pri dobrem hlajenju grafičnega čipa, nekaj MHz pa sigurno.
minimetro ::
Zanima me, kje bi dobu 3d mark, za OS Win2k. Kolkr sm isku na netu, je sam za Win9x. Al pa ker drug program, ki deluje podobno!
Gone whit the wind
Ti sam navij s progijem 3dfxOC se imenuje moras pa met instalirane 3dfx Tools.
Jest mam 3dmark!
Jest mam 3dmark!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Ti4200Oddelek: Navijanje | 1708 (1190) | Cranchi |
» | overclockanje voodoo-ja 3Oddelek: Navijanje | 1308 (978) | singular |
» | Voodoo - VROČE!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1832 (1535) | Evil|One |
» | Voodoo 3 2000@3500Oddelek: Navijanje | 1673 (1264) | Administrator |
» | Prosim pomoč pri navijanju V3Oddelek: Zvok in slika | 1189 (1025) | EvilK|NG |