Forum » Programiranje » bi pomagal....
bi pomagal....
Monster ::
ok nareud bi en kull projekt in sicer v obliki simcitjy(1 seveda :))) ), sm ko bi nucal omoč, predvsem glede grafike tk da bi prosu če mi kdo nariše magari najde slikice hišk tovarn itd...
za koderja(programerja), ne vem to zmorem sam pa bi bil vseeno dobrodošel bomo pač projekt mal razširil..
Aja za zdej bom delal v VB-ju ker bo na easy, fast, and cool....
kak mesec po koncu VB igre pa jo bom preveksal mogoče tud v VC++(MFC)....
javite....se.........
za koderja(programerja), ne vem to zmorem sam pa bi bil vseeno dobrodošel bomo pač projekt mal razširil..
Aja za zdej bom delal v VB-ju ker bo na easy, fast, and cool....
kak mesec po koncu VB igre pa jo bom preveksal mogoče tud v VC++(MFC)....
javite....se.........
Ka zaboga...
ahac ::
kul, jest sem tud mislu kej tazga naredit, ampak ne znam dost dobr programirat, pa tud risat ne znam dobr.
Monster ::
se je vseen... čuj ka znaš mogoče kak nardit recimo glavni meni pa animacije pa take fuke... se veš če ne boš mal okol isku(poleg mene seveda)... Te bom že ponucu
ej nared mi en tak program ko bo predstavljal vso tvoje znanje pa mi sedni na mail...
tilenturnsek@slomail.com
ej nared mi en tak program ko bo predstavljal vso tvoje znanje pa mi sedni na mail...
tilenturnsek@slomail.com
Ka zaboga...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj znate oz. česa bi se še radi naučili (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7548 (5316) | 111111111111 |
⊘ | strojna oprema nasplošno (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 2746 (2275) | OmegaBlue |
» | učenje c++, ali pascala, ali pa delphija (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6143 (5132) | Brilko |
» | A bo Karmen peta nocoj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9803 (7548) | Vlady |
» | Cene programiranjaOddelek: Izdelava spletišč | 1694 (1189) | Reso |