Forum » Omrežja in internet » Router
Router
Mulc ::
Pozdravljeni! Imam en veli problem. Kupil sem router q-tec, ga uštekal iin prebral navodila, vse sem ravnal po navodilih (tud un z IP-ji da jih windows sam doloći) potem pa sledi naslednje: piše da morem v eksplorerju napisati //192.168.1.1, Probal sem z html, brez črtic, itd. Napiše mi, da stran ni najdena. V navodilih piše, da je to tovarniška nastavitev routerja (ip). Moral bi mi odpreti eno stran za inštalacijo, a mi je ne.
Kaj narediti?
Kaj narediti?
- zaklenil: CaqKa ()
boych ::
Samo IP številka brez česarkoli drugega bi morala delati!
Poglej če ma kje reset tipko in ga resetiraj (Linksys gre resetirat na tovarniške nastavitve tako, da 30 sekund držiš reset tipko), če ne pa ga nesi nazaj in zamenjaj!
Poglej če ma kje reset tipko in ga resetiraj (Linksys gre resetirat na tovarniške nastavitve tako, da 30 sekund držiš reset tipko), če ne pa ga nesi nazaj in zamenjaj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11605 (9116) | Kyou |
» | wrt54gl nenavaden problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2452 (1953) | enxtip |
» | Problem z belkin routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1219 (1151) | jan01 |
» | Problemi z firmware na linsysuOddelek: Pomoč in nasveti | 1876 (1636) | chucki |
» | ne "najdem" routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1280 (1232) | masterpsi |