Forum » Hlajenje in modifikacije » Dioda za mis
Dioda za mis
tomaxxx ::
Sem nabavil drugo(modro) diodo za opticno mis, montiral ampak je presibka svetloba, na beli podlagi se dela normalno, temnejse jo pa zje...
Ta dioda je 1.6 - 3.2V (ultra bright) (conrad)
je bila edina varianta modre ki so jo imel, zanima me kje v Lj. se se da dobit te zadevice, ker bi jo rabil z majso voltazo.
Conrad nima, in sosednja trgovina tudi ne.
BTW.... na miski je pr polni svetilnosti 2.3V
Ta dioda je 1.6 - 3.2V (ultra bright) (conrad)
je bila edina varianta modre ki so jo imel, zanima me kje v Lj. se se da dobit te zadevice, ker bi jo rabil z majso voltazo.
Conrad nima, in sosednja trgovina tudi ne.
BTW.... na miski je pr polni svetilnosti 2.3V
alien-w ::
Imajo jih v IC elektroniki na vodovodni ulici za Bežigradom v Ljubljani. Kupi 2 kandensko ledico, pa bo sigurno dobra.
Cuoresportivo ::
to se tudi da? jaz sem mislil, da to deluje na senzor. očitno nekaj ne vem. a milahko razloži kdo, kakšen je princip in ali mora biti kakšna posebna dioda(senzorska)?
lp
lp
alien-w ::
To so običajne LEDice (oziroma potrebuješ take malo močnejše). Samo prespajkaš in to je to.
msmiha ::
Ja senzor je posebej LED dioda samo osvetljuje področje da lahko potem senzor zaznava premike.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
pa koliko voltov približno? tomaxxx je zgoraj rekel da je 3.6 preveč.
lep pozdrav(best regards)
Sycroft ::
ja jest mam brezzicno misko in je 3.6V obcutno prevec, men prav tako bi lahko delalo kvecjemu una z 2.3v nazivne napetosti. ce ne drugega ze bateriji ne data skupaj vec kot 2.6V... tko da sem se tudi jaz ze mal osmodil.. je pa res da sem kupil 4 kandelsko modro ledico ki deluje vsaj pri 3 pa se malo V.
Sycroft ::
hehe zdej si me pa dubu:)) bom se popravu najprej.. nisem vec zihr da je 4 cd dubu pa sem jo v ICju al pa v HTE enkrat novembra bla je pa nekih 1200 sit:)) ena:)
a ve kdo za kako trgovino v mariboru, za ljubljano tud vem, vendar nekako nemorem prit do tja, zdaj takoj.
lep pozdrav(best regards)
matias ::
js sem dobu 4,4cd v IC-ju, pa je bla okol 800 se mi zdi.... majo pa v conradu vcasih tud 5cd...
the_unborn ::
vidi vidi, to jst rabim, na 3.4cd mi je malo delalo, malo ne, imam pa logitech dual optical
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava LED diodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5917 (5552) | zvery1 |
» | LED dioda, ki stalno svetiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3883 (3601) | Microsoft |
» | modra dioda na miskiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1654 (1217) | pro2c |
» | Modra LED?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1636 (1163) | EX-B |
» | katere led diode pri IC elektroniki?Oddelek: Kaj kupiti | 1399 (1147) | CCD |