Forum » Loža » Netscape is shit
Netscape is shit
blue96 ::
Sem an computru, kjer sta netscape 6 in ie5. vam povem da vse dela hitreje na internet explorerju, in odsvetujem netscape. zakwa sploh obstaja.
p.s.> ce veste kaksno dobro lastnost netscapea mi povejte, ker je ie boljsi, ceprav je microsoftov, lol
p.s.> ce veste kaksno dobro lastnost netscapea mi povejte, ker je ie boljsi, ceprav je microsoftov, lol
.
JLP ::
Na primer. NS6 je narjen na osnovi open source projekta - Mozilla, tko da MS ne more kakih backdoorov in podobnga notr tlačt. Bolje podpira standarde. Maš večjo kontrolo nad piškotki. Bolje je urejeno shranjevanje passwordov. Bookamrki so velik bol uštimani kot Favourites.
Se pa strinjam da ma preveč bugov še (Mozille tazadne so velik bol), preveč rama kur in še bi se kej našlo.
Se pa strinjam da ma preveč bugov še (Mozille tazadne so velik bol), preveč rama kur in še bi se kej našlo.
Live long and prosper!
JLP ::
Ja tud to. NS6 je zlo počasen. Pa ena zlo uredu zadeva je Sidebar, za nekatere pa tud skinabilnost.
Jest večinoma uporabljam tazadne nightlije Mozille in te so hitrejše kot IE 5.0 k ga mam še na sistemu. Nasledn NS (6.5?) k bo na Mozilli 1.0 temeljiv bo zlo uredu saj glede na te tazadne nightlije Mozille.
Jest večinoma uporabljam tazadne nightlije Mozille in te so hitrejše kot IE 5.0 k ga mam še na sistemu. Nasledn NS (6.5?) k bo na Mozilli 1.0 temeljiv bo zlo uredu saj glede na te tazadne nightlije Mozille.
Live long and prosper!
Lunik ::
jest sem se kar nekako odločil, da bom začel uporabljat mozillo, in sem zelo zadovoljen (čeprav ma napake...). mulc, pa ne mi s tem, zakva netscape sploh obstaja. pred vojno brskalnikov, je mel netscape več kot 50% uporabnikov, explorer pa usranih 20%. Netscape je bil nekoč prvi med brskalniki, dokler se ni majkrosoft odločil, da bo pač njihov brskalnik moral biti prvi, so ga integrirali v win 98, in avtomatično ga je folk začel uporabljat. ns ga je zarad tega sicer tožil, ampak prepozno. majkrosoft je že dobil nadvlado.
JurijTurnsek ::
netscape itak sux... ne vem zakaj bi ga uporabljel, če vsi razvijajo strani v IE, pol grejo pa vnetskejp pogladat, pa nič ne dela...
http://www.slatnaskejta.com
Lunik ::
kornholio8: in glih to je narobe!!! taprav web dizajner, ne bo naredu strani, ki bo vidna samo v IE! Stran mora biti narejena po standardih, pa tudi če ie uporablja 99% ljudstva, bo 1 procent še vseeno videl pejđ en drek. sploh pa ie niti slučajno nima 80% userjev, ampak maximum 70%. in če 30% userjev strani ne vidi dobro, je pa to mal drugače...!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE in povečava besedilaOddelek: Pomoč in nasveti | 1130 (1075) | JLP |
» | Kateri internetni brskalnik uporabljate?Oddelek: Omrežja in internet | 2060 (1699) | Avenger |
» | NetscapeOddelek: Slo-Tech | 1044 (862) | slycer |
» | Sesuvanje IE5.5 na forumuOddelek: Slo-Tech | 1270 (1045) | whatson |
» | Slo-Tech in NetscapeOddelek: Slo-Tech | 1956 (1696) | MRtwister |