» »

Fuzbal Slovenija - Luksemburg

Fuzbal Slovenija - Luksemburg

Witboy ::

Yeah, torej Slovenija je danes absolutni zmagovalec 2:0!!:)):P:P:P

BlackHole ::

Katanec me je kr malo presentil s prvo postavo, tako bi tudi jaz verjetno postavil, če bi me kdo vprašal. Igrali so solidno, vendar je še rezerve, sicer pa naši boljše igrajo z težjimi nasprotniki.

blue96 ::

kdo se dons gleda fuzbal, sploh pa kretena zahovica, k je penal falil....

jupi , upam da se bo ubrukal...:D:D
.

abcde7 ::

pa fuzbala je zdavnej konc! 22:48, k si ti pisov post je zaho proslavljal ne pa ubrukal!!!:D

OldSkul ::

Če bi Zahovič ta penal zgrešu bi ga pa res po pički enkat sunu!!!!!

OZZY ::

Zmaga. Lepo. Samo meln je žal, ker je na začetku zgrešu in zadel oprečko iz prostega strela. Tis bi bil lep gol.
Go with the flow.

Ja, samo pri tistem strelu je en naš žogo malo podaljšal (dvignil), tako da ni bil čisti strel.

...samo če je ne bi, bi pa gotov to golman ujel!

Ljubavnik ::

Am to je pa res Katanc je koncno sestavu dobro postavo, upam da bo tu u sredo proti svici tko, acimovic pa cimerotic uspredi, ne pa un rudonja bik grd igra ze 10 let za reprezentanco pa ni dal se nobenga gola, sploh ne vem zakaj njega notr posilja to nekako ni vec normalno, non stop rudonjo posilja notr k nima pojma, nebi reku ce bi vsaj kj znal, edino kar zna je to da hitr tece, ne zna podajat, ne zna dribling, ne zna strelat ... je sploh vredn mesta v slovenski reprezentanci ? I dont think so !

Kar se pa tice ucerajsnje tekme, so nasi uredu spilal, skoraj brez pripomb, sam lahko bi bli mal bol ucinkoviti, ker najbol me mot pa to ko se en nas znajde sam pred golom se kr zmede in ne ve kaj bi nardil in pol al poda nekam brezveze, al mu pa uzamejo zogo, ko da se bojijo strelat, ce ma prilko naj sutira na gol pa kar bo bo a ne, ne pa da se mi ustav pred golom pa premisluje, hm kwa pa zdj nardit ! Moje mnenje pac ! :D
Mr. LoverBoi

Freak ::

to je bla sam trening tekma pred tisto v sredo s švico!

freejack ::

Hmm,.. UPAM DA IMATE PRAV, kar se rezerve tiče,.. da se na SP ne bi ponovila zgodba z EP (kot npr. proti Jugoslaviji)... Jst bom zadovojen, če se bodo na SP sploh uvrstili, vse kar bo več (dvomim) pa bo izjemno. :))

OZZY ::

Ja jest samo upam, da bojo premagal švicarje in pa ferske. Ne morjo si več dovolt kiksa.
Go with the flow.

..lahko si ga dovolijo z jugosi v jugsslaviji, kjer bodo zih zgubl, upejmo tud da bodo u Slo zmagal Rusijo!

Fella ::

Koliko mi imamo sreče se na prvenstvo ne bo uvrstila niti Slovenija, niti Hrvaška, niti Srbija.:)

Jutri bomo vedeli veliko več povedati.

Muflon1 ::

Tlele je pa polno profičev ki bi znal penale bolje streljat od Zahoviča.... Zgleda se sploh nekateri ne zavedajo kakšen pritisk je to za igralca.... Tam bi se tisti ki ste prej neki pametni bli lepo usral ko bi nasprot Kahna stal.
Stran za ljubitelje skuterjev http://runnerklub.20m.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15510422 (8085) gkovac
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

12910469 (8227) DavidJ
»

A mislte da bo Zaho dons igrov? (strani: 1 2 )

793832 (3285) abcde7
»

finale lige prvakov (strani: 1 2 )

693922 (3561) abcde7
»

rusija : SLOvenija

472089 (1596) BigFoot

Več podobnih tem