» »

finale lige prvakov

finale lige prvakov

1
2
»

R0K ::

fanj se mej in lahko noč.Bom pa jst sam sebi pokomentiral tekmo:D

R0K ::

Bayern je prvak.Gremo ga pit (laško ma novo flaško):D)

ole, ole, ole, ole, ole, ole,........

roro ::

Zlatko ni bil zbran ... SMOLA:'(

R0K ::

roro sej zaho je strelu penal pa ga je zgrešu !!!

roro ::

In kaj sem napisal jaz?:\

OZZY ::

Kaka škoda za zahota. Men ga je prav žal. V odločilnem trenutku ga poserje. Ah. No ja ampak tak je šport. Včeri je bilo veliko odvisno od sreče in bayer jo je mel pač več. ;(:(:'(
Go with the flow.

abcde7 ::

Res škoda :\:( da Zaho ni dov, ta Kahn je pa čudn...:D Dobr bi blo za Zahota če bi zadel, saj bi poj drug let u prvi gotov igrov!

Tr0n ::

Tak kot je en na enem drugem forumu dejal: "Zahovic zgresu 11m ... in popeljal bayern k naslovu lige prvakov!". n33t!

BigFoot ::

glede penalov: prva dva sta bila pravilno dosojena, ta tretji (drugi za Bayern) pa ne. zakaj? zato ker je Jancker porinil Valenciinega branilca tako da se je dotaknil žoge.
glede Zahota: včeri se je pa videl da še ni tako velik igralec kot on (in tudi kar lepa večina Slovencev) mislijo.
ker en res dober igralec (Figo, Mendieta, Kluivert...) bi zadel vsaj eno od dveh priložnosti ki ju je Zlatko imel v drugem polčasu).

a ja, pa res smrdi da je Bayern zmagu ker ga živga ne morem.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Nemelk ::

sej ne da koga zmerjam, ampak sam svoje mnenje izražam: žogobrc sux!:(
Nemelk ™

kirc ::

Kaj naj rečem, res sem navijal za Bayern celo sezono, oziroma zanj navijam od finala iz pred dveh let, toda zmagala bi lahko tudi Valencia. Zaho je odšpilal dobro, boljše od njega je pomoje odigral le Mendieta in vratar Canizares al kako se že napiše. Po koncu niti nisem tako zelo vesel, ker 11-metrovke res določijo zmagovalca, ne povejo pa kdo je bil boljši na igrišču. Gledano celotno sezono, pa mislim, da je vendarle Bayern tisti, ki je bil boljši, nenazadnje je odpravil Manchester United in Real Madrid. GREMO NA PIVO !!!Čaka nas še finale Si-mobil lige in kdo bo zmagovalec ?
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

R0K ::

Valencija sploh ni mogle konkurirati bayernu ki so imel žogo v lasti 60% igre!Sploh pa prva 11m za valencijo ni bla pravilno dosojena sej je en od igralcev valecije brcnil žogo v roko branilca bayerna, in to je sevada nastreljena roka in penala nebi bilo.

V si-mobil ligi pa navijam za maribor

abcde7 ::

ma sej je bla pravičn dosojena samo tista 11-m, ki jo je Canizares branil. Druge dve so pa zrežirali kr sami igralci, tko da bi mogl bit 0:0, blo bi isto!:) Sam a ste vidl ko je Canizares jokal:'(

Freak ::

Bayern je prvak! Jeeeeeeeeeeeeeeeeee! Sam morm gledat, za zahota seveda tud z dobre plati-->je vsaj cooperja zajebu, ker ga je tok držu na klopi!!!

BlackHole ::

Rok, sploh ni važno kdo brcne žogo v roko igralcu, v vsakem primeru je roka. Vendar jaz mislim, da tisto prvo 11m ne bi smel piskat, ker igralec je ležal na tleh in so igralci Valencie namerno potiskali žogo v njega, oni igralec pa roke ni mogel skriti nikamor, tako da po moje je bila malo sporna je pa res,
da je z roko oviral žogo na poti do gola, je pa ni. Druga 11 m, ki je bila dosojena za Bayern pa spet ne bi smela bit dosojena, ker je bil storjen prekršek nad branilcem Valencie, kar se je lepo videlo, da mu je mislim da Jancker roko
zbil, tako da jo je žoga zadela.

Zahovič pa tudi ni slabo igral, kolikokrat so že boljši igralci zgrešili malo več priložnosti kot dve. S tem, da tista zadnja ob koncu tekme sploh ni bila neka jaka šansa, zao ker je Kahn dobro ocenil Zahovičevo potezo in se vrgel za žogo takoj, ko se je ta odbila od njegove nogo, streljati s prve pa s tistega položaja tako ni mogel. Imel pa preveliko željo odločiti tekmo in ne govorit da jo je odločil v Bayernovo korist, ker so trije igralci Valencie zgrešili 11m.

abcde7 ::

BlackHole je schmeks!!! To stari jest se isto strinjam, še večm, Kahn kr nekj frajar!

Freak ::

Ma Zahovič je pr valenciji najbolš igral. Čist prov je, da so zgubil, ker je tahinavc cooper zahoviča šparu na klopi!;(

abcde7 ::

najbolj, kr vsi za ZAhota navijamo, pr nas u šol pa prov nben zanga ne navija!>:D

R0K ::

robo sej tak je prav.imeu je velikkeeeee šanse za gol pa jih ni izkoristu.kahn pa sploh ni frajer ampak je eden najboljih golmanov na svetu če že ne najbolji !!!

abcde7 ::

Kahn res ni frajer(je tak kot ena naša prfoksa za slovo na šol):D, je pa dober golman, samo to, zna brant, Toldo je pa itak d" best!!!
Ne pa Barthez k nima blage!
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1299984 (7742) DavidJ
»

A mislte da bo Zaho dons igrov? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
793525 (2978) abcde7

Nogomet

Oddelek: Loža
5711 (657) Thomas
»

NOGOMET na Tv Slo2

Oddelek: Loža
201546 (1431) miranpozar

Več podobnih tem