Forum » Igre » Call Of Duty - Pomoč
Call Of Duty - Pomoč
selicd ::
Danes sem skušal zagnati igro COD, pa mi je javilo:
"Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacture's web site"
Sem igro uninstalliral, pa vse driverje naložu za video kartico, pa zopet isto...
Ne vem, prejšnji dan je pa čisto lepo delala!?
"Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacture's web site"
Sem igro uninstalliral, pa vse driverje naložu za video kartico, pa zopet isto...
Ne vem, prejšnji dan je pa čisto lepo delala!?
Xplicit ::
A res pise v pravilih oddelka igra - 'za vsako vprasanje o COD postaj NOVO temo'???
a si slucajno kej druzga nalagu v casu med ucerajsnjim igranjem in danasnjim? kej druzga kot graficne driverje?
a si slucajno kej druzga nalagu v casu med ucerajsnjim igranjem in danasnjim? kej druzga kot graficne driverje?
cudno
dej probi nalozit novejse driverje za graficno, ce nimas slucajno najnovejsih
pa a to ti stekene k pride v spil al ze prej?
btw - singleplayer al multyplayer?
dej probi nalozit novejse driverje za graficno, ce nimas slucajno najnovejsih
pa a to ti stekene k pride v spil al ze prej?
btw - singleplayer al multyplayer?
Ja driverje za grafično sem ponovno naložu in ni nič drugače. Napako mi javlja tako v singlu kot v multi.
Naredi pa tako, zaženem in gre skozi in cez 3-4 sec me vrže ven, sploh se slika ne prikaže, nato da ponovni zagon in dam safe mode in isto in mi napiše da ne more odpreti openGL.
Naredi pa tako, zaženem in gre skozi in cez 3-4 sec me vrže ven, sploh se slika ne prikaže, nato da ponovni zagon in dam safe mode in isto in mi napiše da ne more odpreti openGL.
probi se enkrat odinstalirat, pa pobris vse od COD iz registra, pa pol reinstaliri, mogoce bo pomagal
btw - ker direct X mas instaliran?
btw - ker direct X mas instaliran?
Ja sem že vse probal, sem vse unistaliral, pa potem še ene 3x nanovo naložu, nič ne pomaga.
Naložim pa tisti direct X 9.0b ali kaj je že, ko je kr na CD-ju.
Pa tudi Windowse sem probal restorati za 2 dni nazaj, nič ni pomagalo!
Madona, znoru bom, moj najljubši špil...
Naložim pa tisti direct X 9.0b ali kaj je že, ko je kr na CD-ju.
Pa tudi Windowse sem probal restorati za 2 dni nazaj, nič ni pomagalo!
Madona, znoru bom, moj najljubši špil...
pitbul ::
Direct x sigurno pri tem špilu ne pomeni nič, ker špil uporablja OpenGL tehnologijo, tukaj je samo vprašanje HW, če imaš kartico, ki podpira OpenGL (katera je to??) in če ugotoviš da kartica OpenGL ne podpira, stvar lahko rešiš tako, da od nekje potegneš emulacijoOpenGL protokola in ti bo PC potem grafiko računal softversko in ne s pomočjo kartice
Kartica je geforce 5700.
Pa ta opengl mam tudi, saj mi ga pod search najde in to opengl32.dll.
Pa ta opengl mam tudi, saj mi ga pod search najde in to opengl32.dll.
gigaherz ::
Pa formatiraj.
"Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul
ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul"
ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Valve izdal SteamOS in predstavil prototip Steam Machine in Steam ControllerOddelek: Novice / Konzole | 15408 (10414) | Testman42 |
» | Steam za Linux potrjen, prva igra bo Left4Dead 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Igre | 51370 (44345) | Nummy |
» | Filipinske šole bogatejše za 23.000 PC-jev z Linuxom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9680 (7664) | MrStein |
» | Grafična za 4x AGPOddelek: Kaj kupiti | 1931 (1394) | dejansan |