Forum » Hlajenje in modifikacije » modifikacija avta-racunalnika
modifikacija avta-racunalnika
No0ne ::
Doma ma foter eno lepo hondo civik, ki mi jo tudi obljublja da jo dobim ko nardim ispi ampak to vas itaq ne zanima tak da bom jaz kar zacel z mojim problemom! v tale avtek bi si jaz nadvse rad montiral neonke na podvozje in pod pokrov in tudi uv-led diode okrog zadnje tablice verjetno me bote vprasali zakaj uv-led diode hehhe na tablici nameravam številke prebarvat z snovjo oz. premazom ki odbija uv-zarke oz. snov zazari ko dobi uv svetlobo ( rabim prekdlog kaj naj zato uporabim ) .... potem pa tu pride se kljucno vprasanje ali naj na akumolator priklopim računalniški napajalnik in si s tem olajšam delo ali je kakšna boljša ideja?? če je kdo delal kaj podobnega bi lepo prosil za vse nasvete, predloge, in pomoč
lp
lp
Boeing ::
brez zamere, sodeč po tvojem pisanju bo tvoj fotr še dolgo mel to hondo, ti pa ne izpita....
pameti si kupi rajše, ne pa uv diodo....
J
pameti si kupi rajše, ne pa uv diodo....
J
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Binji ::
Boeing pa se prav si mel..15 let
Jao kjere ideje...ti prou res hoces da se ti vsak smeji ko se bos prisvetu in odsvetu po ulici a?
Jao kjere ideje...ti prou res hoces da se ti vsak smeji ko se bos prisvetu in odsvetu po ulici a?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
jRk0 ::
se ena novoletna jelka med nami:D
pa kako zavraga bi ti na akumulator priklopil racunalniski napajalnik??? to mi razlozi prvo...
kot drugo, ne, ne rabis olajsevat dela tvojemu akumulatorju, da ti bo pognal teh 20W porabnikov, ki jih bos mel:)
ce meni in drugim poganja taksne in ovakve ojacevalce, zvocnike, wooferje pa radie, bo pa se tebi ta lunapark.
pa kako zavraga bi ti na akumulator priklopil racunalniski napajalnik??? to mi razlozi prvo...
kot drugo, ne, ne rabis olajsevat dela tvojemu akumulatorju, da ti bo pognal teh 20W porabnikov, ki jih bos mel:)
ce meni in drugim poganja taksne in ovakve ojacevalce, zvocnike, wooferje pa radie, bo pa se tebi ta lunapark.
You fuck up once, you loose two teeth.
Jebiveter ::
No0ne: Jest ti priporocam, da malo manj igric igraj pa malo manj filmov gledaj, pa ustimaj si bicikl in se pejd malo po kksnem gozdu pelat.
PS: Ko bos cez 3 leta (ko/ce bos imel izpit) pogledal ta thread se bo ziher nasmejal do solz!
PS: Ko bos cez 3 leta (ko/ce bos imel izpit) pogledal ta thread se bo ziher nasmejal do solz!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
glede pecikla pa ti tak povem da ma downhill pecikl in sicer fokusa, in verjetno si oni gozd mislo pohorje
aja pa ce vi nimate kaj bol pametnega za pisat te rajsi nic nea napisite! kr ne rabim vasega pametovanja jaz sn vpraso samo za nasvete ne pa ce sem novoletna jelka kr itaq sem!!!!
Keyser Soze ::
True, U R NoOne.
Ampak,... Napajalnik ne ga šmornat. Kaj bi ti rad s tem dosegel?
Kar se tiče ledic, nucaš en upor in to je to. Ker imaš tako ali tako 12V napeljavi v avtu(no ja 14,4 optimalno al kolk že). Tako da glede ledic ni problem.
UV obstaja in ni nobena znanost. Saj ti ne bo odpihnilo UV žarkov ko se boš vozil okrog, le vprašanje je kakšen bo efekt podnevi ali pa v soju žarometov - bolj švoh pomoje.
Poleg tega, da je kakršnokoli poseganje v registrske kaznivo. Tudi z UV šalamudrenjem.
KAr se tiče pa neonk imaš pa malo morje trgovin, ki prodajajo te šmorne ala StreetGlow, ki so delani za takšne razmere kot je cesta in avto in pridejo s kompletnim priborom za montažo in navodili.
P.S.: Pa ne bit preveč navdušen. Do takrat ko boš imel denar in avto, da boš to lahko z njim počel te bo to že minilo.
Ampak,... Napajalnik ne ga šmornat. Kaj bi ti rad s tem dosegel?
Kar se tiče ledic, nucaš en upor in to je to. Ker imaš tako ali tako 12V napeljavi v avtu(no ja 14,4 optimalno al kolk že). Tako da glede ledic ni problem.
UV obstaja in ni nobena znanost. Saj ti ne bo odpihnilo UV žarkov ko se boš vozil okrog, le vprašanje je kakšen bo efekt podnevi ali pa v soju žarometov - bolj švoh pomoje.
Poleg tega, da je kakršnokoli poseganje v registrske kaznivo. Tudi z UV šalamudrenjem.
KAr se tiče pa neonk imaš pa malo morje trgovin, ki prodajajo te šmorne ala StreetGlow, ki so delani za takšne razmere kot je cesta in avto in pridejo s kompletnim priborom za montažo in navodili.
P.S.: Pa ne bit preveč navdušen. Do takrat ko boš imel denar in avto, da boš to lahko z njim počel te bo to že minilo.
jRk0 ::
jap, to o registrskih je res. normalne (stare) majo zelen rob okoli, ki sem ga jaz prelepil v crnega. pac, ne vem zakaj, tako se mi je zdelo lepse:). pa sem dobil kazen...15k :) (so se z vectro pelali za mano in me vstavli pol).
You fuck up once, you loose two teeth.
hvala Keyser Sozepa jRkO sej verejetno me bo res minlo.. samo jaz ce bi se ze spravo k delu bi to naredo zdaj, ce ne iz drugega iz lastnega veselja glede elekronike in elekrotehnike pa nimam pojma zato mi ne zamerit za razne čudne ideje
ali3n ::
oglasi se na Honda forumu - so veseli vsakega novinca
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
SkIDiver ::
Ko boš pri pameti boš začel tunat avto malo drugače kot ravno z UV diodami ob tablicah.
Drugače pa je tvoj namen po zakonu kaznivo dejanje, ki pa se štrafa z štraflistkom-kaznijo. Ravno tako bo hudič, če se policaji zapičjo v tvoje neonke pod avtom, ki med vožnjo svetijo. Tud prepovedano z zakonom.
Drugače pa je tvoj namen po zakonu kaznivo dejanje, ki pa se štrafa z štraflistkom-kaznijo. Ravno tako bo hudič, če se policaji zapičjo v tvoje neonke pod avtom, ki med vožnjo svetijo. Tud prepovedano z zakonom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je LED razsvetljava res tako škodljivaOddelek: Loža | 9268 (7237) | gruntfürmich |
» | Policaji in NeonkeOddelek: Na cesti | 5638 (3908) | mihor |
» | osvetljevanje TIVOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5265 (4615) | Brane2 |
» | Ali obstaja UV LED dioda??Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3364 (2819) | Brane2 |
» | LED dioda, ki stalno svetiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3893 (3611) | Microsoft |