» »

Flash disk gonilniki za win98

Flash disk gonilniki za win98

Bajkr ::

Živjo!

Imam Oti UStorage USB flash disk, ki brezhibno deluje, ko ga priklopim na računalnik z Win XP. Ker pa bi ga rad uporabljal tudi na računalniku z Win 98 in ker zraven nisem dobil nobenih gonilnikov me zanima kje bi jih lahko dobil. Veliko sem že iskal na netu vendar brez uspeha. Če kdo ve kje bi se dalo dobiti te gonilnike, naj mi prosim pomaga.

Lep pozdrav!

Kaj mi res noben ne zna pomagati?
No potem mi vsaj povejte ali je to napaka proizvajalca, da nisem dobil gonilnika ali...?

Daedalus ::

Ne rabiš gonilnikov. Vštekaš disk v USB, windoze bojo htele meti CD, da ti inštalirajo podporo za USB disk, pol se ti bo pa obnašal kot navaden disk. prikazalo ti ga bo v My Computer, s svojo črko pogona.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Hvala za odgovor!
Vendar me še zmeraj nekaj bega. Rekel si, da bojo winsi zahtevali CD. Zanima me kater CD? Probal sem z cd-jem od win98 in cd-jem od osnovne plošče. CD-ja od USB diska pa zraven nisem dobil, čeprav sem kupil izdelek v trgovini z vso embalažo... Torej delam kaj narobe ali je morda težava kje drugje?

Jah CD od winsov, da namestijo podporo za USB mass storage media.
[J.P.Sartre]

Nič!
Še nekajkrat sem sprobal zadevo uredit pa nič.
Zadeva gre takole:
Ko vstavim USB disk mi zažene čarovnika za dodajanje strojne opreme. Kot mesto kjer bi lahko najdel gonilnike izberem CD in WINupdate vendar jih ne najde in čarovnik zaključi iskanje. Nameščanje lahko poskušam znova vendar brez uspeha, čeprav sem na CD-ju najdel flash gonilnike in navedel v čarovniku njihovo mesto mi jih ta ne najde.
Je morda še kakšna druga možnost za namestitev? Delam kaj napačno?

Hmm, winsow98 že res dolgo časa nisem uporabljal pa ti kaj več ne vem povedat. Poskusi ročno izbrat gonilnik, pa vzami kar generični gonilnik za usb mass storage. To upam da znaš... Lahko pa poskusiš z kakšnimi gonilniki s te strani. V glavnem poročaj, kako ti gre...
[J.P.Sartre]

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Omrežja in internet
61983185 (14946) brez-imenko
»

USB ključ prepozna kot DVD/CD ROM enoto

Oddelek: Pomoč in nasveti
152740 (2559) hojnikb
»

Gonilniki za USB na Windows 98

Oddelek: Operacijski sistemi
312750 (2191) SuperVeloce
»

Na pomoc! Tezave z USB