» »

Look Back in Anger...

Look Back in Anger...

Dr X ::

Pozdravljeni!

V 4. letniku moramo prebrati knjigo Look Back in Anger. Zanima pa me a mogoče veste, če obstaja ta knjiga prevedena v slovenščino in kakšen je naslov te knjige v slovenščini.

Že v naprej se vam iskreno zahvaljujem za morebiten odgovor.
Nič ni nemogoče.

Tilen ::

Mi moramo to prebrati v tretjem. Mater j****. !!!! !/)(&%#"!%#!"&! !

Zdaj sem pa res jezen. ANG je huda pri nas ja. Gr. Sam je pa kul. Se naucimo veliko.

Dobra tema, bi pomagal ce bi lahko, se pa pridruzujem DRX -u ker je kr dost tega za brat hehe.
Koliko strani ima knjiga?

nekaj lahko preberes tukaj:

Look Back in Anger by John Osborne

al pa kupis na amazonu

>:D

se dodatni linki:

klik

klik

klik

klik
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Tarzan ::

Don't look back in anger avtor je pa Oasis >:D

Poglejte s svetle strani, obvladala bosta jezik bolje, kot ga obvladajo nekateri Angleži (da ne govorim o Američanih).

Alexius Heristalski ::

Slovenski naslov je Ozri se v gnevu.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Tilen ::

Tarzan, ne poneumljaj se. Govoriva o KNJIGI ne o pesmi. Koliko mojih linkov si "počekiral"?

Alexius Heristalski, tudi to sem odkril na nasem razvpitem iskalniku. >:D

V bistvu je meni ang cist cool in nimam z njo problemov. Moral sem pac pripomnit, ker mi to delamo 1 leto prej.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Tarzan ::

Tilen, ti si genialec!!
Glede na to, da sem na konec dal TOLE: >:D , in kasneje nadaljeval, da vam branje ne bo škodilo, temveč koristilo, bi s kančkom zdravega razuma lahko sklepal, če že dojemati ne moreš, da sem mislil na knjigo in je bil začetek mojega posta mišljen kot šala.

Poleg tega naslovu pesmi ni naslov enako kot knjigi, preberi si še enkrat!! DON'T je spredaj, kajne?

Tretjič pa, ko sem jaz napisal ta post še ni bilo nobenih tvojih superiornih linkov, tako da jih nebi mogel prebrati niti, če bi jih slučajno želel!

Tilen & company!
Če mislite, da boste s tem, ko boste prevod prebrali od tega kaj odnesli, se motite. S tem boste dosegli samo to, da boste za brez-veze brali n+1 strani knjige, od katere boste odnesli samo nekaj malega vsebine in morda malo besednega zaklada pri slovenščini. Angleščina od tega ne bo imela prav nič in s tovrstnim šlepanjem boste sami sebi naredili več škode kot koristi. Če pa res ne razumete knjige, potem pa poskusite na način, kot ga prakticira sestra (7 razred devetletke) - slovar v roko in neznane besede poiskat tam. Po možnosti si nekje staknite angleško-angleški slovar.

Lahko pa se tudi šlepate, mene to ne gane, ni pa treba tepcu (ali pa samo nepismenemu) govoriti, da se poneumljam.

Amen!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Funny and cool links (strani: 1 2 3 4177 178 179 180 )

Oddelek: Loža
89761426281 (1023) GupeM
»

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
829332 (5319) Brane22
»

Dobre strokovne, znanstvene in poljudnoznanstvene knjige (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
8029836 (19768) scarble
»

Računalnik-prevajalec (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
717882 (7179) Tear_DR0P
»

angleščina osnovni nivo

Oddelek: Šola
323326 (2778) poweroff

Več podobnih tem