Forum » Operacijski sistemi » Reinstalacija WInXP Pro
Reinstalacija WInXP Pro
eomer ::
Mam mejhno težavico k hočem reinštalirati WinXp od mene zahteva neko administratorsko geslo pa nč nisem dal za nobeno geslo. Enkrat prej pa mi ni nč jamru da rab kako geslo. Pa še to me vrže iz modrega screena v običajno DOS okolje k izberem rešitev reinstalacije. Hilfe!!!
win64 ::
tko dos-a v winXP-jih ni, je samo graficni in tekstovni nacin.
Ko instaliras winXP ta prvic te med instalacijo vprasa za vpis poljubnega administratorskega gesla, ki pride v postev ko se kej zalomi. Ce si ti instaliral winXP imas to geslo ce ne pa vprasaj tistega ki ti jih je instaliru
Ko instaliras winXP ta prvic te med instalacijo vprasa za vpis poljubnega administratorskega gesla, ki pride v postev ko se kej zalomi. Ce si ti instaliral winXP imas to geslo ce ne pa vprasaj tistega ki ti jih je instaliru
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako priti do datotek uporabnika brez gesla?Oddelek: Operacijski sistemi | 2211 (1386) | TheBlueOne |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14153 (10988) | fosil |
» | problem z glavnim geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 3313 (3006) | StratOS |
» | Kako odstranit en operacijski sistem, drugega pa pustiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1755 (1357) | Paramedic |
» | win XP v mrežni poblemiOddelek: Operacijski sistemi | 1019 (896) | Microsoft |