Forum » Pomoč in nasveti » Upravljanje s processi v Windows XP...
Upravljanje s processi v Windows XP...
Dr X ::
Pozdravljeni!
Za vas imam dve vprašanji:
1. Zanima me, če poznate kkšen dober program, ki bi mi prikazal več informacij o procesih kot jih pokaže Task Manager, ki je vgrajen v windowse xp.
2. Zanima me še kako bi rešil to težavo. Problem je v tem, da več ko naložim programov več rama mi rabi računalnik ko nič ne dela. Opazil sem, da tečejo nekateri servisi za nekatere programe, ki pa jih trenutno ne uporabljam. Kaj lahko storim.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Za vas imam dve vprašanji:
1. Zanima me, če poznate kkšen dober program, ki bi mi prikazal več informacij o procesih kot jih pokaže Task Manager, ki je vgrajen v windowse xp.
2. Zanima me še kako bi rešil to težavo. Problem je v tem, da več ko naložim programov več rama mi rabi računalnik ko nič ne dela. Opazil sem, da tečejo nekateri servisi za nekatere programe, ki pa jih trenutno ne uporabljam. Kaj lahko storim.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows XP ] svchostOddelek: Operacijski sistemi | 3453 (1828) | OmegaBlue |
» | Pocasen internet - vzrok svchost.exe??Oddelek: Omrežja in internet | 4412 (3443) | residual |
» | svchost in 100% obremenitev cpuOddelek: Pomoč in nasveti | 2377 (1904) | Microsoft |
» | kako preprečiti zagon aplikacijam?Oddelek: Programska oprema | 1234 (1116) | Dragi |
» | svxhost.exe in systemOddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (2035) | Tugo |