Forum » Šola » Program 10mb za opisat...
Program 10mb za opisat...
MesniBurek ::
Torej pr informatiki mamo za opisat en program velikosti max. 10mb tko da bi prosu če mi lohk kej predlagste:))
Highlag ::
Programčke, ki sestavljajo Folding programsko grupo.
Never trust a computer you can't throw out a window
JC_DENTON ::
WinZip
Sygate Firewall
WinAMp
BS Player
WinRAR
WinACE
ISO Buster
Win ISO
Fille Zilla
E mule
DC++
DOOM 3 ( ups ne tega )
Upam da jh maš dost
Sygate Firewall
WinAMp
BS Player
WinRAR
WinACE
ISO Buster
Win ISO
Fille Zilla
E mule
DC++
DOOM 3 ( ups ne tega )
Upam da jh maš dost
Jebiveter ::
V winsih je najboljse da predstavis Calculator (se ne rabis zajebavat z installom in podobnimi zadevami) , ali pa predstavi nekaj uporabnega... Notepad ali pa recimo Defrag
Ce pa imate v racunalnici linux (tako kot smo imeli mi ) pa predstavi katero od killer-aplikacij: Konqueror, KCalc ali pa mogoce KStikies (post-its for KDE :)
PS: Malo heca mora bit :)
Ce pa imate v racunalnici linux (tako kot smo imeli mi ) pa predstavi katero od killer-aplikacij: Konqueror, KCalc ali pa mogoce KStikies (post-its for KDE :)
PS: Malo heca mora bit :)
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Jebiveter ::
Niti ne. Po gimnazijah je tega zmeraj vec. Racimo na Gimnaziji Piran smo imeli sedaj 2 leti popolnoma "linuxizirano" racunalnico (pustimo racunalnike profesorjev) in sicer z Pingo Linuxom (sicer ne najboljsi, a dopovej to profesorju). Anyway, bil je lepo postavljen NIS in zadeva je lepo lavfala. Kaj bo letos ne vem, ker zgleda da je profesor odsel na drugo gimnazijo...
Najvecji pobudniki "linux v solah" pa so v Prekmurju, mislim da prav na 2. Gimnaziji v MS. (ne vem tocno - sem poslusal/gledal predavanje tamkanjsnjega profesorja, na letosnjem KIBLIXu prek neta).
In ce mene vprasas je tako tudi prav. V bistvu, bi morali zaceti ze prej, v OS. Bi morali imet recimo vsaj en sistem z linuxom, enega z winsi in enega Maca. Ampak, to je ze OT.
[EDIT]: Nekaj o tem najdes tukaj.
Najvecji pobudniki "linux v solah" pa so v Prekmurju, mislim da prav na 2. Gimnaziji v MS. (ne vem tocno - sem poslusal/gledal predavanje tamkanjsnjega profesorja, na letosnjem KIBLIXu prek neta).
In ce mene vprasas je tako tudi prav. V bistvu, bi morali zaceti ze prej, v OS. Bi morali imet recimo vsaj en sistem z linuxom, enega z winsi in enega Maca. Ampak, to je ze OT.
[EDIT]: Nekaj o tem najdes tukaj.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jebiveter ()
Zako ::
Ja to pa lahk potrdim, saj sm iz MS, kjer vem da so na Gimnaziji Murska Sobota imel in se imajo linuxe instalirane in se dijaki v 1. letniku ucijo delat v linuxih (mislim, da imajo celo izbiro al linux al win)
Sm pa hodi lna Srednjo ekonomsko solo MS in smo imel samo winse, kjer smo pac office vadl:) in v pocitnicah smo emal 1 tednsko linux manijo, kjer smo pac delal z linuxom,....
Kolkor vem smo Prekmurci kar dobr informatizirani,...
LP
Sm pa hodi lna Srednjo ekonomsko solo MS in smo imel samo winse, kjer smo pac office vadl:) in v pocitnicah smo emal 1 tednsko linux manijo, kjer smo pac delal z linuxom,....
Kolkor vem smo Prekmurci kar dobr informatizirani,...
LP
ShowDown ::
tudi v gimnaziji ptuj je se v 2 letniku posvečamo linuxu
EDIT: pa da nebo tak hudo off topic: opiši teamspeak al pa winamp ali pa neki P2P program
EDIT: pa da nebo tak hudo off topic: opiši teamspeak al pa winamp ali pa neki P2P program
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ShowDown ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere officeOddelek: Programska oprema | 1391 (1220) | VolkD |
» | Resničnost: Pisarniški programiOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3873 (2519) | Kilgore T |
» | Microsoft Office - kaj podobnegaOddelek: Programska oprema | 1488 (1389) | CaqKa |
» | Word 2003 ne odpira Word 6.0?Oddelek: Programska oprema | 1175 (1060) | lopov |
» | linux v pisarniOddelek: Operacijski sistemi | 1871 (1536) | Yohan del Sud |