Forum » Operacijski sistemi » Pri zagonu PC se mi takoj poveže na internet?
Pri zagonu PC se mi takoj poveže na internet?
Dr.S ::
Imam problem. Zadnjič sem ugasnil PC brez da bi šel prej dol z neta.
Sedaj pa mi pri vsakršnem zagonu takoj avtomatsko poveže na net.
Imam sistem WInXP.
ZAKAJ in KAKO TO ODPRAVIM?
Sedaj pa mi pri vsakršnem zagonu takoj avtomatsko poveže na net.
Imam sistem WInXP.
ZAKAJ in KAKO TO ODPRAVIM?
win64 ::
ce [HKEY_LOCAL_MACHINE]/software/microsoft/windows/current version/run ne druzga pejd v regeditpa tukaj so napisani vsi programi k se zazenejo na zacetku
preglej se z antivirusom cel sistem
preglej se z antivirusom cel sistem
dr.J ::
> Sedaj pa mi pri vsakršnem zagonu takoj avtomatsko poveže na net.
a si pogledal, _kam_ se povezuje?
mogoče vseeno poglej, ali je odkljukana možnost "Activate at boot" (ali kaj podobnega) pri internet interfacih.
a si pogledal, _kam_ se povezuje?
mogoče vseeno poglej, ali je odkljukana možnost "Activate at boot" (ali kaj podobnega) pri internet interfacih.
EMET ::
Take zahteve lahko dajajo tudi AV programi, ko se hočejo takoj updejtati ...
Pojdi še v internetne možnosti (CP ali MSIE-tools-internet options) in poglej jeziček povezave.
Notri imaš vse tvoje povezave (če jih maš več), pa poglej nastavitve zagona (trije radio gumbki kdaj naj se poveže - vedno - ko ni povezave - nikoli). Probaj tam izbrat nikoli in restartaj PC.
Če bo še skakalo ven okno za povezavo, pol jo komplet zbriši, restartaj, pa jo na novo naredi ...
Pojdi še v internetne možnosti (CP ali MSIE-tools-internet options) in poglej jeziček povezave.
Notri imaš vse tvoje povezave (če jih maš več), pa poglej nastavitve zagona (trije radio gumbki kdaj naj se poveže - vedno - ko ni povezave - nikoli). Probaj tam izbrat nikoli in restartaj PC.
Če bo še skakalo ven okno za povezavo, pol jo komplet zbriši, restartaj, pa jo na novo naredi ...
sidd ::
Dr.S keri net pa maš? če maš kabl nebi blo nič čudnega. sicer pa naredi to kar so tukaj napisali pa bo.
lp
lp
gappee ::
Enkrat sm najdu na forumu, k je edn napisu rešitev, da v run-> cmd.exe neki napišeš par vrstic. Neki auto dial pa te fore ampak ne najdem pa ne najdem več teme !!!
Sploh mi ni jasn. Točno je blo napisan v temi cmd.exe ampak pod iskanje sploh ne najde. A je kaka fora slučajn??
Zdej spet štimam to, se mi pa pojavlja problem takrat, ko aktiviram mrežo med domačima računalnikoma.
Naj se najde strokovnjak za CMD.exe k to ve, pa nj plis napiše!!!
Sploh mi ni jasn. Točno je blo napisan v temi cmd.exe ampak pod iskanje sploh ne najde. A je kaka fora slučajn??
Zdej spet štimam to, se mi pa pojavlja problem takrat, ko aktiviram mrežo med domačima računalnikoma.
Naj se najde strokovnjak za CMD.exe k to ve, pa nj plis napiše!!!
Gappee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | cmdOddelek: Pomoč in nasveti | 3466 (3151) | Jernej88_ |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3696 (3078) | rockrose |
» | Problem z mrežno (Vista) in to ZELO nadležen!Oddelek: Strojna oprema | 3101 (2400) | M-XXXX |
» | svchost in 100% obremenitev cpuOddelek: Pomoč in nasveti | 2387 (1914) | Microsoft |
» | nekdo mi vdira notr (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5564 (4569) | undefined |