Forum » Programska oprema » Izdelava "programa" za račun z Excelom
Izdelava "programa" za račun z Excelom
Iztok Smolic ::
LP
Nekemu podjetniku sem se ponudil da mu naredil simpl programcek (no vem da to ni se program, a kaj cem ), saj je moral on prej vse na peš vpisovati.
Stvari kot so sestevanje cen in DDvja res ni blo teško naredit, mogče je je za datum malo cudno izpadlo:
V celici A1 imam =today() , celici B1 imam pa =A1+2*(DAY(30)), saj ce dam =A1+DAY(60) mi ne gre cez 30 oz. 31 (zaradi tega ker ima mesec najvec 31 dni I guess..) - mogoče vi veste ce bi se dalo to kaj drugače naredit.
Glavni Problem:
On bi rad da se mu za vsak račun ki ga bo tiskal številka racunala povecala za 1. Za tole nisem siguren ce se samo z excelom da, oz. je moje znanje se preplitvo.
Hvala lepa za pomoč
Nekemu podjetniku sem se ponudil da mu naredil simpl programcek (no vem da to ni se program, a kaj cem ), saj je moral on prej vse na peš vpisovati.
Stvari kot so sestevanje cen in DDvja res ni blo teško naredit, mogče je je za datum malo cudno izpadlo:
V celici A1 imam =today() , celici B1 imam pa =A1+2*(DAY(30)), saj ce dam =A1+DAY(60) mi ne gre cez 30 oz. 31 (zaradi tega ker ima mesec najvec 31 dni I guess..) - mogoče vi veste ce bi se dalo to kaj drugače naredit.
Glavni Problem:
On bi rad da se mu za vsak račun ki ga bo tiskal številka racunala povecala za 1. Za tole nisem siguren ce se samo z excelom da, oz. je moje znanje se preplitvo.
Hvala lepa za pomoč
- spremenil: Iztok Smolic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč v excelu (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9087 (3416) | omni-vor |
» | EXCEL vgnezdenje dveh vlookup funkcij?Oddelek: Programska oprema | 1892 (1591) | prtenjam |
» | Excel in datum "problem"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1271 (914) | kkemikk |
» | Pomoč v exceluOddelek: Programska oprema | 2477 (2092) | bosces |
» | Excel pomoco prosimOddelek: Programiranje | 2735 (2580) | Mercier |