Forum » Mobilne tehnologije » povezava: pc->cx65
povezava: pc->cx65
Jester ::
kupil sem mobitel siemens cx65 ter usb podatkovni kabel (ni original). naložim gonilnike za kabel in ko kabel priklopim mi winsi vse lepo zaznajo in naložijo.potlej grem pa v mpm (mobile phone manager od siemensa) pa mi nikakor noče zaznt telefona! a ma kdo kkšno idejo zakaj al pa mi povejte kaj sm narobe naredu (al pa predlagejte kkšn drug program namest mpm)
Primož
Primož
HP notebook, AMD Turion 64 1,6 GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon X300 128 MB
Jester ::
Kdorkoli-prosim pomagajte
HP notebook, AMD Turion 64 1,6 GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon X300 128 MB
m.i.h.a. ::
Jaz imam com kabel in M65 pa mi ga lepo prepozna.
Eni so imeli problem z neprepoznavanjem z MPM verzije 2.xxx in softwerom telefona 08 tako, da če imaš tudi ti takšne verzije si probaj dobiti nov MPM verzije 3.xxx.
Eni so imeli problem z neprepoznavanjem z MPM verzije 2.xxx in softwerom telefona 08 tako, da če imaš tudi ti takšne verzije si probaj dobiti nov MPM verzije 3.xxx.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel novi Apache 2.4Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6469 (4448) | pegasus |
» | Apache2: suphp vs suexec vs mpm-itkOddelek: Omrežja in internet | 1742 (1538) | Enter4 |
» | [Debian] Po dveh dneh uporabe sem ga sesul :SOddelek: Operacijski sistemi | 1980 (1727) | Ice-Heki |
» | Siemens cx65 in e-mail problem...Oddelek: Mobilne tehnologije | 972 (876) | Brilko |
» | Prvi 1800+ Tbred B so tu ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4715 (3479) | (*)_(*) |