Forum » Pomoč in nasveti » Canon EOS 300 D
Canon EOS 300 D
MajKi ::
Najprej en lep pozdrav! Serm nov na forumu Nisem vedel, kam naj postavim to temo .. zato sem jo kar sem! Če sem zaj***, nej jo prosim moderatorji prestavijo! No pa da vam opišem mojo težavo! V petek sem kupil digitalni fotoaparat Canon EOS 300D in zraven dobil objektiv! Na ta fotoaparat pašejo tudi drugi objektivi (iz navadnih `klasičnih` fotoaparatov!) Prej sem imel navaden fotoaparat Canon EOS 500N iz zraven njega tudi objektiv Sigma 70-300mm! Danes sem probal najprej vstaviti v digitalni fotoaparat manjši objektiv (SIGMA), ki sem ga tudi uporabljal na klasičnem fotoaparatu in stvar je delala! Ko sem vstavil objektiv Sigma 70-300mm ... pa mi je na zaslonu izpisalo Error 99! Digitalni fotoaparat sploh ne zazna objektiva! Ubistvu se sploh ne odziva! Če kdo ve kaj o tem, naj mi prosim pomaga! A je možno da je treba kakšen nov software naložit na digitalca? Za odogovore se že vnaprej zahvaljujem! Lp, MajK
loudek ::
Predlagam ti, da se obrneš na sigmo, predstavnik za slovenijo ima št. 041 737337
Lep pozdrav Domen
Lep pozdrav Domen
Matty ::
Oj... ce se nisi vprasal na sigmo... Veliko starejsih zoomov od Sigme rabi za uporabo na digitalcu kot je Canon 300d al pa 10d "rechipping"...
Zato, le poklici sigmo in naj ti to stvar naredijo... (po enih podatkih je se celo zastonj, po drugih je treba nekaj malega placati)
Zato, le poklici sigmo in naj ti to stvar naredijo... (po enih podatkih je se celo zastonj, po drugih je treba nekaj malega placati)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri fotoaparat? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 28003 (19611) | bela120 |
» | Nikon D3100Oddelek: Zvok in slika | 3258 (2519) | schurda |
» | zrcalno-refleksni fotoaparat (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 25496 (20347) | schurda |
» | kateri teleobjektiv za nikon d5000Oddelek: Zvok in slika | 9815 (9215) | kuglvinkl |
» | Canon EOS 300D, EOS 350D, EOS 20DOddelek: Kaj kupiti | 2867 (2583) | jype |