Forum » Pomoč in nasveti » Zastonj program, ki ti odstrani nezazelene programcke iz interneta?
Zastonj program, ki ti odstrani nezazelene programcke iz interneta?
_aljo_ ::
Imam Ad-Aware SE ampak je izklopljena tista opcija, da ti racunalnik samodejno blokira te programcke preden se namestijo. S tem programom si v bistvu sedaj ne morem pomagati, kajti vedno se mi trije nalozijo, ko pridem na internet in se mi zaradi njih odpirajo za brezveze internetna okna ob kakem iskanju.
Zanima me, ce obstaja se kak tak program, ki je seveda zastonj in je povrhu se dober? Sam imam dva programa za Spywaree in Antivirusni program.
Sem si pogledal tisti clanek o teh stvareh na tej strani, ampak nisem na naslovih dobil nic pametnega.
Zanima me, ce obstaja se kak tak program, ki je seveda zastonj in je povrhu se dober? Sam imam dva programa za Spywaree in Antivirusni program.
Sem si pogledal tisti clanek o teh stvareh na tej strani, ampak nisem na naslovih dobil nic pametnega.
MKrmec ::
Ja je treba uporablat ksn bolsi program kokr IE pol bo pa bols!! Dej si gor Opero, Mozillo al pa Firefoxa!! Pa nastimas da blokira pop-up-e!!
Ce pa to ne pomaga si dej dol Ad-aware PRO pa si uzgi tist Ad-watch da se bo automatsk blokiral!!
Ce pa to ne pomaga si dej dol Ad-aware PRO pa si uzgi tist Ad-watch da se bo automatsk blokiral!!
_aljo_ ::
Ja jest imam Ad-Aware SE Personal in ne morm uklopit AD-Watch, dvomim da bo pri verziji PRO to delalo. Rabim nek program, ki bo to delal.
mymoon ::
kot ti je predhodnik pred mano rekel "nehaj uporabljati internet explorer" pa ne rabiš nobenega dodatnega programa, ki bi ti blokiral namestitev programov katerih si ne želiš. In prihraniš tudi na ramu in cpu...
use firefox - www.mozilla.org
AD-Watch pri PRO verziji JE ta opcija omogočena, ker SE je đabe verzija in ti ne omogočijo vseh bombončkov programa, PRO je plačljiv in imaš vse omogočeno.
za tole spodaj "it wasnt me"
use firefox - www.mozilla.org
AD-Watch pri PRO verziji JE ta opcija omogočena, ker SE je đabe verzija in ti ne omogočijo vseh bombončkov programa, PRO je plačljiv in imaš vse omogočeno.
za tole spodaj "it wasnt me"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mymoon ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | virusi? in problemi na kupčkuOddelek: Programska oprema | 1411 (1255) | jan01 |
» | Ad-Aware se ne izvede do konca.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1385 (1197) | PINki |
» | Kaj uporabljate za zaščito in čistost vašega sistema?Oddelek: Programska oprema | 1706 (1471) | pivo |
» | Kako odstraniti nadležni "search-paga.com/10039/"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1427 (1326) | suntrace1 |
» | 80 odstotkov domačih računalnikov okuženih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5902 (5902) | MrStein |