» »

Kako odstraniti nadležni "search-paga.com/10039/"

Kako odstraniti nadležni "search-paga.com/10039/"

peter1977 ::

Pred nekaj dnevi sem odprl explorerja in pred mano ni bila več moja stara domača stran "www.google.com" ampak "www.search-paga.com/10039/". Takoj sem šel na orodja in internetne možnosti in spremenil domačo stran. Vsakih 5 minut pa me je Ad-watch opzoril, da bi nadomestil domačo stran z novo "www.search-paga.com/10039/". Nekajkrat sem blokiral, potem sem pa izgubil živce;(( in potrdil spremembo. Naslednjič sem zopet v explorerju spremenil domačo stran in Ad-watch me je zopet začel nadlegovati.:'( Ali mi lahko kdo pomaga rešiti problem. PROSIM!!!:O :O :O

mojsterleo ::

Rešitev je ta, da čimprej pozabi na IE in začni uporabljati Firefox 1.0 browser.

mchaber ::

.

telepilot ::

Mislim, da bo prava zadeva to: HijackThis v1.99.0

mchaber: Ad-aware nič ne najde, hvala vseeno.
telepilot: Mislim, da imaš prav, HijackThis, to je to. Ampak katere postavke naj označim za brisanje???:O :O :O :O :O

satfinder ::

Precekiral z Knoppixom. Imas partnersko stran od www. coolwebsearch. com. Format Format Pa Opero zacni uporabljat... Proti tej
zalegi ni zdravila, ni programa... Cas za zamenjavo OS oz. zacni za sumljive strani uporabljati Live CD Distribucije. Cool Web Search
zalega ti je kuga PCjev. LP
Korak do konca in Naprej :).

mojsterleo ::

Za brisanje Cool Web Search obstaja program CWShredder, ampak ne more odstraniti vseh vrst CWSja. Lahko pa vseeno probaš, samo prej izklopi System restore, pojdi v Safe mode in potem to zalaufaj. Če boš imel srečo, nisi fasal tanove verzije tega sranja (ki je domala nezbrisljiva), in ti ga bo zbrisalo. Drugače pa ti preostane samo še da zamenjaš browser za Firefox.

Najlepša hvala za odgovore in nasvete. Končno sem res zamenjal brskljalnik. Sedaj uporabljam Firefox in vse je v najlepšem redu.:D :D :D Imam pa še eno vprašanje. A je mogoče da Microsoftov firewall (del SP2) ne deluje kot bi moral?:\ :\ Pojavljajo se mi datoteke, ki mi jih antivirus najde in avtomatsko zbriše. Vseeno moram pa kar naprej klikat OK v oknu Virus alert;(( ;(( .

suntrace1 ::

Zaradi podobnih problemov kot jih imaš, sem ravno včeraj na novo postavil sistem. Žal ti bo verjetno uletavalo samo še več nesnage, meni ni pomagal niti Hijackthis. Panda ga je prepoznala kot Vundo in 'izbrisala', samo da je potem priletel rafal virusov, tko da...
Aja pa Firefoxa tudi nisem uporabljal:8)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z odpiranjem strani

Oddelek: Pomoč in nasveti
102551 (2373) SkIDiver
»

Regedit in brisanje ključa

Oddelek: Pomoč in nasveti
114384 (4175) Silvano
»