Forum » Operacijski sistemi » Zavrnjen dostop pod Windows 98??
Zavrnjen dostop pod Windows 98??
MI_KO ::
Spet ena tehnična
Nekdo me je prosil če mu lahko ponovno namestim gonilnike za HP-jev tiskalnik, ker za slabo delovanje sumi stare gonilnike.
Tiskalnik sem pobrisau, novega pa ne morem namestit, ker nimam dostopa do praktično ničesar. Ne morem spreminjati niti ozadja, niti ure, kaj šele da bi na nadzorni plošči preveril uporabnike ali gesla,... (Javi napako: Do navedene datoteke, poti,....... nimate dostopa.) Poizkusil sem tudi pod varnim zagonom in ni razlike,...
Računalnik je prastar (P200), uporabnik pa se ne spomni nobenega gesla in nič posebnega,...
Ve kdo nasvet kako rešiti problem? Ali je rešitev le Format C:
Za vsak nasvet se v naprej zahvaljujem
Nekdo me je prosil če mu lahko ponovno namestim gonilnike za HP-jev tiskalnik, ker za slabo delovanje sumi stare gonilnike.
Tiskalnik sem pobrisau, novega pa ne morem namestit, ker nimam dostopa do praktično ničesar. Ne morem spreminjati niti ozadja, niti ure, kaj šele da bi na nadzorni plošči preveril uporabnike ali gesla,... (Javi napako: Do navedene datoteke, poti,....... nimate dostopa.) Poizkusil sem tudi pod varnim zagonom in ni razlike,...
Računalnik je prastar (P200), uporabnik pa se ne spomni nobenega gesla in nič posebnega,...
Ve kdo nasvet kako rešiti problem? Ali je rešitev le Format C:
Za vsak nasvet se v naprej zahvaljujem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu vprašanja (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 184855 (53694) | poweroff |
» | XP - skupna raba samo ene mapeOddelek: Operacijski sistemi | 1887 (1494) | tonccy |
» | SambaOddelek: Programska oprema | 2438 (1730) | kiFni |
» | Windows 7 hitrejši od Viste (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10731 (7923) | mtosev |
» | ? printanje in wireless povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3352 (2977) | Mati |