Forum » Mobilne tehnologije » GPRS povezava z GPRS USB modemom Solomon SCMi250e (Evo)
GPRS povezava z GPRS USB modemom Solomon SCMi250e (Evo)
_Hammer_ ::
Zivjo.
Ne rata mi vzpostavit internet povezave z modemom Solomon SCMi250e (Evo)
http://www.solomon.com.tw/download/engl...
Modem pri nas ni ravno mnozicno razsirjen. Probal sem softver ki je bil na prilozenem cdju in tudi najnovejsi z njihove domace strani.
GPRS imam pri Mobitelu, vklopljen (minigprs) in mi drugace z mojim mobitelom deluje.
Stevilko za klicanje sem nastavil na *99# ali *99***1# (z *98*1# sploh klicat noce).
Username in geslo na mobitel/internet APN na internet, ip na dhcp, pa tudi rocni 213.229.249.040, 213.250.050.011 a nic od tega noce pomagat
Zacne klicat,pride cez registering your computer to network, verifying username & password, pol pa prekine in napise Error 734 : The PPP link control protocol was terminated.
Probal sem tut na drugem racunalniku/operacijskem sistemu.
Na mobitelu so mi sam rekli da ne poznajo tega modela pa se jebi pol.
Ima kdo kaksno idejo?
Ne rata mi vzpostavit internet povezave z modemom Solomon SCMi250e (Evo)
http://www.solomon.com.tw/download/engl...
Modem pri nas ni ravno mnozicno razsirjen. Probal sem softver ki je bil na prilozenem cdju in tudi najnovejsi z njihove domace strani.
GPRS imam pri Mobitelu, vklopljen (minigprs) in mi drugace z mojim mobitelom deluje.
Stevilko za klicanje sem nastavil na *99# ali *99***1# (z *98*1# sploh klicat noce).
Username in geslo na mobitel/internet APN na internet, ip na dhcp, pa tudi rocni 213.229.249.040, 213.250.050.011 a nic od tega noce pomagat
Zacne klicat,pride cez registering your computer to network, verifying username & password, pol pa prekine in napise Error 734 : The PPP link control protocol was terminated.
Probal sem tut na drugem racunalniku/operacijskem sistemu.
Na mobitelu so mi sam rekli da ne poznajo tega modela pa se jebi pol.
Ima kdo kaksno idejo?
_Hammer_ ::
No da se ne bi kdo prevec matral. Mi je ze nekdo na drugem forumu pomagal. Izklopit je blo treba tcp/ip header compression
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [siMobil] gprs/umts težaveOddelek: Omrežja in internet | 4153 (2898) | tinodj |
» | Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?Oddelek: Omrežja in internet | 4494 (3683) | Pesimist |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12998 (7760) | [_MW_] |
» | web, gprs & Nokia 3510iOddelek: Omrežja in internet | 1443 (1403) | No0ne |
» | GPRS prekletstvo nad mojim telefonomOddelek: Pomoč in nasveti | 2825 (2468) | SanSan |