Forum » Omrežja in internet » Kako do statičnega ipja pri siolu
Kako do statičnega ipja pri siolu
VidKo ::
Pozdravljeni!
Pred desetimi dnevi sem vložil zahtevek za spremembo dinamičnega ipja v statičnega (v elektronski obliki, certifikate imam vse urejene). Zahtevek je potrjen in podpisan. Ko pokličem na siol, da bi jih povprašal kako kaj napreduje zadeva dobim vsakič drugačen odgovor. Najpogostejši so:
- v elektronski obliki ne gre, morate poslati po pošti ali faksu (halo, kako da ne gre, če se na servisnih straneh, da vse lepo nardit)
Ko razložim, da gre tudi v elektronski obliki mi pove:
- nimate dobro nameščenih certifikatov (napaka! Če bi bilo kaj narobe mi pri zahtevku ne bi pisalo potrjen in podpisan).
In tako naprej:
- ja, veste, zdaj so dopusti in je dosti zahtevkov za spremembo iz dinamičnega v statični ip. Bo treba malce počakat.
- na žalost je zmanjkalo ipjev, bo do konca tedna.
Ko pokličem konec tedna, mi pove naslednje:
- ja, bo naslednji teden. Verjetno.
Podporo uporabnikom imajo na psu. Če mene kdo kaj vpraša, bi blo treba te lene riti pri siolu nabrcat v rit. Če ne bi bili edini ponudnik adsla, bi jih že poslal nekam.
Lep pozdrav,
vidko
Pred desetimi dnevi sem vložil zahtevek za spremembo dinamičnega ipja v statičnega (v elektronski obliki, certifikate imam vse urejene). Zahtevek je potrjen in podpisan. Ko pokličem na siol, da bi jih povprašal kako kaj napreduje zadeva dobim vsakič drugačen odgovor. Najpogostejši so:
- v elektronski obliki ne gre, morate poslati po pošti ali faksu (halo, kako da ne gre, če se na servisnih straneh, da vse lepo nardit)
Ko razložim, da gre tudi v elektronski obliki mi pove:
- nimate dobro nameščenih certifikatov (napaka! Če bi bilo kaj narobe mi pri zahtevku ne bi pisalo potrjen in podpisan).
In tako naprej:
- ja, veste, zdaj so dopusti in je dosti zahtevkov za spremembo iz dinamičnega v statični ip. Bo treba malce počakat.
- na žalost je zmanjkalo ipjev, bo do konca tedna.
Ko pokličem konec tedna, mi pove naslednje:
- ja, bo naslednji teden. Verjetno.
Podporo uporabnikom imajo na psu. Če mene kdo kaj vpraša, bi blo treba te lene riti pri siolu nabrcat v rit. Če ne bi bili edini ponudnik adsla, bi jih že poslal nekam.
Lep pozdrav,
vidko
- polepsal: CaqKa ()
berta ::
Ja definitivno gre tud z elektronskim načinom. Pri meni so to uredili v roku enega tedna. Verjetno majo zdej res dopuste pa ni nikogar ki bi to poštimal
Predlagam da še mal težiš pa bo kmal.
Predlagam da še mal težiš pa bo kmal.
Marko007 ::
Verjetno si nov na Siolu . Saj jih boš še spoznal, samo jezi se ne preveč, ker itak samo ti zgubljaš živce, onim tam se pa fučka za tebe.
VidKo ::
berta!
Ma, naveličal sem se vsak dan klicat, pa poslušat izgovore, čakat da me prevežejo...
Bom en laser designator usmeril v SiOLovo zgradbo (pa upal da bo kak italijanski F16 spustil kaj dol)
Lp, VidKo
Ma, naveličal sem se vsak dan klicat, pa poslušat izgovore, čakat da me prevežejo...
Bom en laser designator usmeril v SiOLovo zgradbo (pa upal da bo kak italijanski F16 spustil kaj dol)
Lp, VidKo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VidKo ()
Tody ::
Fantje in dekleta, ki se vam oglašajo niso kej dost kriva oni so zato tam da se oglasijo Take zahtevke pač traja da nekdo naredi, sploh če so na dopustu Poleg tega zakaj rabiš statični ip a ni bolje uporabljat kakt dynDNS service ?
kunigas ::
Sam sem vlogo izpolnil, jo natisnil in lastnoročno odnesel na SiOL ... naslednji dan je ze delovalo ...
Pax!
Quod scripsi, scripsi.
Quod scripsi, scripsi.
Tilen ::
Če ne bi bili edini ponudnik ADSLa, bi jih že poslal nekam.
Tudi Amis ima adsl. Npr: rbe-ce1-*.adsl.amis.net
Tudi Amis ima adsl. Npr: rbe-ce1-*.adsl.amis.net
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
BigWhale ::
Jaz sem poslal zahtevek, naslednji dan sem jih poklical in v pol ure je bilo zrihtano...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena izbrisa služnosti ob smrti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 39004 (35578) | dronyx |
» | Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12250 (8051) | durrenmatt |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12181 (6349) | angus255 |
» | Kako iz dinamičnega v statični IP?Oddelek: Omrežja in internet | 1199 (1120) | #000000 |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3016 (1785) | kleDo |