» »

Kje naj zacnem !

Kje naj zacnem !

brazgotine ::

Ojla ! vem, da je blo to vprasanje ze zastavljeno ene parkeat na forumu sam vseen bi rad pac svoj odgovor. Zej sem se 100 odstotno odlocil, da bi zacel programirat - po dolgem casu - beri 10 let od zadnjega sedenja pred pascalom in qb ! No to sem pozabil vse in zdej me zanima kje naj zacnem! Rad bi softwear, ki omogoca cim vec in kar se da lahko uporabo ! Recimo mal sem gledal Visual Studio.Net 7.0 - v Connsole application ? Bi blo to ok al se naj lotim cesa drugega prosim za pomoc - pa se enkrat oprostite - predvsem op. do moderatorjev, ki sem jim spulil nekaj kilo placa s to kvazi temo !

Lep pozdrav vsem !

Brazg0tine ( grafika all in glavi )

brazgotine ::

Aja pa se neji - da ne bomo RAZVIJAL kake debate v smeri digija. Zato, ker bi osebno rad samo iztocnico od nekoga, ki je dejansko ze neki spiso in ve kaj bi mi prislo prav. Lotil bi se tega, ker ze 5 let delam na grafiki in ACadu - in se mi posledicbo ze mal mesa od vseh okraskov, ki jih delam ! Zatorej Vas vse prosim za iztocnico !

Exilian ::

ja visual studio je prijazen do začetnikov in zmogljiv za zahtevnejše... kar se tiče pa člankov, knjig, ... pa poglej na emule... ima puno sranja
It's not the opensource i hate.
It's the fanclub I cannot stand.

NoUse4AName ::

No visual studio.net ti omogoca delo v cel kup jezikih. Jas ti priporocam C#. Moderen jezik, o njem najdes veliko literature in precej hitro naredis kaksen programcek. In zaradi mono projekta bojo tvoji programi tudi tekli na linux, solaris in mac.

sid_dabster ::

Glede na to, da ze znas pascal, ti priporocam, da zacnes delati v Delphiju. Objektni pascal je lep jezik, razvojno okolje je uporabniku na moc prijazno in primerno tudi za zacetnike, knjiznice, ki jih dobis zraven od Borlanda, pa so tudi zelo v redu. Potem pa lahko presedlas se na C in C++, v katerih lahko programe razvijas v skoraj identicnem okolju C++ Builder. Za moj okus sta Delphi in C++ Builder veliko bolj uporabniku prijazni razvojni okolji kot pa Microsoft visual studio.

Ampak to je samo moje mnenje.

Aja, pa se to: Aplikacije, razvite s pomocjo prej omenjenih orodij, se brez tezav zazenejo pod Wine-om na Linuxu. Tudi sportas jih lahko na Linux platformo s pomocjo Kylixa (ki je sicer hroscat, ampak za prevest program cisto v redu).
Fallen beyond all grace deeper and deeper
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)

brazgotine ::

Gorezh : aja ne sej Ne obvladam vec nic :) Ne znam niti osnove v en modulcek postavit ! Tak, da nima pojma sploh ! No sn si dobil komplet Visual Studio.Net 7.0 , zdej samo se instaliram potem bom pa pomoje zacel v Console application ! Je to ok , al sn ga cist POSRAL
lp hvala za pojasnitve


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Preberi me !

Oddelek: Izdelava spletišč
1442861 (3771) FitnessBoy
»

ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
7710196 (8840) Nerdor
»

tezave pri namestitvi Visual Studio.Net 7.0

Oddelek: Programiranje
8868 (759) zoune
»

C++ in en začetniški problem

Oddelek: Programiranje
111132 (1001) Person
»

Najboljši programski jezik za dinamičen html

Oddelek: Izdelava spletišč
443167 (2531) frenk

Več podobnih tem