Forum » Programska oprema » Fedora Core 2 in nekaj programja
Fedora Core 2 in nekaj programja
Realist ::
Zivjo!
pocasi se prebivam skozi prehod na Fedoro C2.
Imam nekaj tezav..
Prva je - rabim kaksen konkreten nadomestek Macromedia Dreamweaver mx.. oz. editor, ki ima tudi site manager. Nvu sem preizkusil, pa se mi
zadnja verzija sesuva. 0.2 Pa noce prebrat remote site-a ceprav so vse poti ok vpisane. [ tole me je ful razpizdlo tko mimogrede.]
Ostalih se nenadoma ne spomnem :>
pocasi se prebivam skozi prehod na Fedoro C2.
Imam nekaj tezav..
Prva je - rabim kaksen konkreten nadomestek Macromedia Dreamweaver mx.. oz. editor, ki ima tudi site manager. Nvu sem preizkusil, pa se mi
zadnja verzija sesuva. 0.2 Pa noce prebrat remote site-a ceprav so vse poti ok vpisane. [ tole me je ful razpizdlo tko mimogrede.]
Ostalih se nenadoma ne spomnem :>
mercury ::
Lohko poskusiš na www.fedoraforum.org. Tam so fantje ki bolj poznajo fedoro. Naj program za web design na Linux-u pa je Quanta Plus. Delana pa je za KDE, tako da če imaš GNOME boš moral instalirati še QT library, pa še kakšen dependency... za kar pa je ponavadi treba fedoro reinstalirati ker tisti kao add/remove programs samo zašteka vse skupaj....
Mercury
Mercury
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla Fedora 15Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5225 (4168) | driver_x |
» | Izšla Fedora 4Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3767 (3051) | cryptozaver |
⊘ | mandrake ali suseOddelek: Operacijski sistemi | 1911 (1474) | BigWhale |
» | Skoraj že obupal pri inštalaciji LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 1472 (1291) | Brane2 |
» | Fedora Core 2Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2948 (2948) | pecorin |