Forum » Loža » Ponudba storitev na internetu
Ponudba storitev na internetu
leinad ::
Rad bi začel ponujati storitve mojega podjetja preko interneta, problem pa tiči v tem, da mi nekako primanjkuje idej sicer imam nekaj svojih a le-te so premalo, zato bi bil zelo vesel, če bi mi pomagali vi z vašimi zamislimi narediti ponudbo boljšo.
In sicer, podjetje se ukvarja s fotokopiranjem, plastificiranjem(vizitke itd.),izdelavo štampiljk in rač. oblikovanjem teksta. Predvsem bi rad, da bi vse naštete usluge lahko ponujal tako, da bi mi stranka poslala preko e-maila gradivo, ki bi ga rada imela narejenega. Sedaj pa bi rad predvsem vaše ideje o načinih dostave izdelkov strankam, glede na to, da se bodo lahko le-te nahajale na povsem drugem koncu Slovenije.
Če imate še kakšne druge ideje, ki se ne tičejo dostave glede mojih storitev sem za njih odprt in se vam vnaprej zahavaljujem.
In sicer, podjetje se ukvarja s fotokopiranjem, plastificiranjem(vizitke itd.),izdelavo štampiljk in rač. oblikovanjem teksta. Predvsem bi rad, da bi vse naštete usluge lahko ponujal tako, da bi mi stranka poslala preko e-maila gradivo, ki bi ga rada imela narejenega. Sedaj pa bi rad predvsem vaše ideje o načinih dostave izdelkov strankam, glede na to, da se bodo lahko le-te nahajale na povsem drugem koncu Slovenije.
Če imate še kakšne druge ideje, ki se ne tičejo dostave glede mojih storitev sem za njih odprt in se vam vnaprej zahavaljujem.
Daedalus ::
Pošta al pa kurirska služba. Mislim pa, da je kurirska služba malo boljša rešitev, vsaj za hitrost dostave. glede cen se boš pa mogo sam pozanimati...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
leinad ::
Ja saj door-2-door službe mi še najbolj dišijo, ker bi hitrost dostave velikokrat lahko igrala pomembno vlogo, z navadno pošto pa to lahko kar nekaj časa traja.
Ima kdo še kakšno idejo kaj bi lahko ponudil pri izdelavi vizitk, štampiljk, fotokopiranjem(še enkrat vse usluge bi se naročale preko interneta s pomočjo e-maila)?
Ima kdo še kakšno idejo kaj bi lahko ponudil pri izdelavi vizitk, štampiljk, fotokopiranjem(še enkrat vse usluge bi se naročale preko interneta s pomočjo e-maila)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MojPaket spletna trgovina Pošte SlovenijeOddelek: Kaj kupiti | 6107 (2838) | _Denny_ |
» | Kako poslati ohišje po pošti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2312 (2104) | kixs |
» | Dostava prenosnika po pošti?Oddelek: Kaj kupiti | 4311 (3257) | Loaded |
» | DostavaOddelek: Loža | 1817 (1406) | MI5Ek- |
⊘ | Koliko pri Mlacomu računajo za dostavo?Oddelek: Kaj kupiti | 1829 (1603) | Matek |